Vodafone Romania lanseaza sectiunea „Homemade.ro” in Vodafone live!

BUCURESTI - 26 aprilie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Incepand de astazi, utilizatorii Vodafone live! 3G au acces la o mare varietate de continut video exclusiv, intr-o noua sectiune a portalului mobil, intitulata Homemade.ro. Prin parteneriatul incheiat cu portalul www.homemade.ro, Vodafone ofera clientilor sai posibilitatea de a accesa gratuit continutul gazduit de primul videoblog romanesc, direct pe telefonul mobil.

Vodafone Romania lanseaza sectiunea „Homemade.ro” in Vodafone live!

Videoclipurile publicate pe site-ul www.homemade.ro sunt realizate exclusiv de utilizatori, cu ajutorul telefonului mobil, webcam-ului sau camerei video. Site-ul incurajeaza creativitatea utilizatorilor prin lansarea unei teme de concurs, in fiecare saptamana. In urma voturilor publicului, exprimate pe site si in portalul Vodafone live!, se desemneaza, saptamanal, videoclipul castigator. Acesta este anuntat in cadrul emisiunii Homemade.ro, difuzate pe TVR 2, in fiecare vineri. Premiile, in valoare de 1.000 RON fiecare, sunt oferite de Vodafone.
Serviciile video, alaturi de cele muzicale si de informatie, reprezinta ariile principale de dezvoltare ale portalului mobil Vodafone live! 3G. Pe partea de Internet si continut exclusiv, Grupul Vodafone a anuntat recent 3 parteneriate strategice la nivel global, cu YouTube - site extrem de popular care permite incarcarea si vizualizarea continutului video generat de catre utilizatori, MySpace – site-ul suport pentru una dintre cele mai cunoscute comunitati online la nivel mondial si eBay – cel mai mare site de licitatii online din lume.
Prin parteneriatele strategice, exclusive, atat la nivel global cat si local, Vodafone live! aduce clientilor cea mai completa si variata oferta de continut multimedia de pe piata romaneasca, disponibila pe telefonul mobil: servicii inovative de muzica - Radio DJ si Full Track Music Download, TV mobil, informatii si stiri de ultima ora, sport, jocuri, tonuri de apel, imagini si teme.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 7.717.000 de clienti, la data de 31 decembrie 2006. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 36 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 200 milioane de clienti din intreaga lume.
Relatii Publice
Vodafone Romania
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-lanseaza-sectiunea-homemade-ro-in-vodafone-live