Vodafone Romania lanseaza servicii de telefonie fixa pentru persoane fizice, prin ofertaVodafone Acasa

BUCURESTI - 19 iunie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Vodafone Romania are placerea sa anunte lansarea serviciilor proprii de telefonie fixa pentru persoane fizice, prin oferta Vodafone Acasa. Serviciile Vodafone Acasa sunt disponibile la nivel national, in toata aria de acoperire a retelei GSM Vodafone Romania.

•Acoperire nationala si activare imediata a serviciului Vodafone Acasa
•Facilitati unice pentru telefonia fixa: SMS, cost control gratuit
•Abonamente de la 4 USD / luna, tarif unic de 0,05 USD / minut pentru apeluri catre retele fixe si minute gratuite incluse
•Tarife preferentiale catre reteaua mobila Vodafone

Vodafone Romania lanseaza servicii de telefonie fixa pentru persoane fizice, prin ofertaVodafone Acasa

„Serviciile Vodafone Acasa au la baza o solutie inovatoare, prin care putem sa oferim o alternativa unica si avantajoasa la serviciile traditionale de telefonie fixa.Vodafone Acasa aduce clientilor de telefonie fixa atat tarife foarte avantajoase, cat si o noua experienta de utilizare, care este posibila, in prezent, doar in reteaua mobila. Astfel, printre facilitatile pe care le oferim se numara posibilitatea de a primi si trimite SMS-uri de pe telefonul fix, precum si accesul gratuit la serviciul cost control si la serviciul de Relatii cu Clientii. Prin aceasta lansare, suntem consecventi strategiei noastre de a deveni operator total de servicii de comunicatii, imbinand inovatia cu calitatea serviciilor oferite”, a spus Liliana Solomon, Presedinte & Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Clientii Vodafone Acasa au acces gratuit la servicii suplimentare precum: Cost Control (prin apelarea *123#), Relatii cu Clientii (prin apelarea *222), restrictionarea afisarii identitatii, apel in asteptare, restrictionarea apelurilor, conferinta. De asemenea, ei pot sa trimita si sa primeasca SMS-uri, in retelele mobile nationale si internationale si catre alte destinatii Vodafone fix, la aceleasi tarife ca si in reteaua mobila Vodafone (0,07 USD national, 0,15 USD international). In plus, telefonul disponibil pentru serviciul Vodafone Acasa contine jocuri si tonuri polifonice.
Numerele fixe Vodafone au prefixul „0372”, urmat de alte 6 cifre, si sunt accesibile din/pot accesa principalele retele nationale, fixe si mobile: Romtelecom, Orange, Cosmote, Telemobil, RCS & RDS, UPC Romania.

Clientii care folosesc serviciile de telefonie fixa si mobila de la Vodafone vor primi o factura unica.


Abonamente si tarife:

Abonamentele Vodafone Acasa vor reduce semnificativ costurile totale de comunicatii pentru persoanele fizice, prin tarifele extrem de avantajoase pentru apelurile catre alte retele fixe sau mobile, indiferent de ora, zi sau aria geografica.

Incepand de astazi, Vodafone Romania ofera clientilor patru tipuri de abonamente pentru serviciile de telefonie fixa (tarifele de mai jos nu includ TVA):
- Vodafone Acasa, la tariful de 4 USD / luna;
- Vodafone Acasa 75+, la tariful de 7 USD / luna; abonamentul include, lunar, 75 de minute gratuite pentru convorbiri in reteaua fixa Vodafone si 75 de minute gratuite pentru apeluri in alte retele fixe nationale;
- Vodafone Acasa 150+, la tariful lunar de 10 USD; abonamentul include150 de minute gratuite pentru convorbiri in reteaua fixa Vodafone si 150 de minute gratuite pentru apeluri in alte retele fixe nationale, in fiecare luna;
- Vodafone Acasa Ore Favorite, la tariful de 10 USD / luna; abonamentul include lunar 300 de minute gratuite pentru convorbiri in reteaua fixa Vodafone si 300 de minute gratuite pentru apeluri in alte retele fixe nationale, in timpul saptamanii, in afara orelor de varf, anume, de luni pana vineri intre orele 17.00 – 05.00 si de sambata, de la ora 00.00 pana duminica, la ora 24.00.
Minutele incluse lunar in abonament si neconsumate se reporteaza in luna urmatoare.

Tarife pentru apelurile catre alte retele
- Apelurile efectuate in reteaua fixa Vodafone precum si catre celelalte retele fixe nationale vor fi tarifate cu 0,05 USD / minut;.
- Tariful catre reteaua mobila Vodafone este de 0,05 USD / min, pentru abonamentele de 10 USD, pentru apelurile efectuate in afara orelor de varf. Pentru toate celelalte tipuri de abonament, tariful pentru apeluri Vodafone fix - Vodafone mobil este de 0,12 USD, indiferent de intervalul orar;
- Apelurile catre alte retele mobile sunt taxate cu tariful unic de 0,19 USD / min.
Oferta promotionala

Clientii care se aboneaza pana la 2 septembrie 2007 beneficiaza de minute gratuite suplimentare pentru apelarea destinatiilor Vodafone mobil, timp de cate 6 luni / an, in fiecare an din perioada contractuala (6 luni pentru abonamente incheiate pe o perioada de 1 an, sau 12 luni pentru abonamente incheiate pe o perioada de 2 ani), dupa cum urmeaza:

- Vodafone Acasa: include 20 minute gratuite/luna catre reteaua mobila Vodafone
- Vodafone Acasa 75+: include 75 minute gratuite/luna catre reteaua mobila Vodafone
- Vodafone Acasa 150+: include150 minute gratuite/luna catre reteaua mobila Vodafone
- Vodafone Acasa Ore Favorite:: include150 minute gratuite/luna catre reteaua mobila Vodafone.

Terminale
Serviciul de telefonie fixa Vodafone este disponibil initial pe telefonul Sagem MyH10, care este oferit gratuit la activarea oricarui abonamentVodafone Acasa, mai putin la abonamentul de 4 USD, incheiat pe o perioada de un an, pentru care pretul telefonului va fi de 6 USD. Sagem MyH10 este disponibil, fara abonament Vodafone Acasa, la pretul de 59 USD. Vodafone va adauga si alte terminale in portofoliul serviciilor Vodafone Acasa.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 7.954.000 de clienti, la data de 31 martie 2007. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 38 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 206,4 milioane de clienti din intreaga lume.
Relatii Publice
Vodafone Romania
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-lanseaza-servicii-de-telefonie-fixa-pentru-persoane-fizice-prin-ofertavodafone-acasa