Vodafone Romania lanseaza solutii de conectare 3G broadband pentru utilizatorii de laptop Apple Macintosh

BUCURESTI - 27 noiembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Vodafone Romania are placerea sa anunte ca, incepand de astazi, solutiile de conectare mobila la Internet Vodafone Mobile Connect Card 3G broadband si Vodafone Smart Modem 3G broadband sunt disponibile si utilizatorilor de laptop-uri Apple Macintosh. Ambele solutii permit o conexiune la Internet la viteze 3G broadband, de pana la 1.4 Mbps.

Vodafone Romania lanseaza solutii de conectare 3G broadband pentru utilizatorii de laptop Apple Macintosh

Pana la 31 decembrie 2006, utilizatorii de laptop Apple Macintosh beneficiaza de oferta promotionala Vodafone Mobile Connect 3G broadband, care include o reducere de 50% pentru pachetul Unlimited Mobile Internet & Office, la abonamentele pentru 1 sau 2 ani. In plus, costul cardului 3G broadband porneste de la 45 USD, pentru pachetul Unlimited Mobile Internet & Office, valabil cu abonamentul pentru 2 ani.
Vodafone ofera promotional si dispozitivul Vodafone Smart Modem 3G broadband, la pretul de 45 USD, impreuna cu abonamentul Mobile Internet, cu 1 GB de trafic inclus, la tariful de 35 USD/luna.
Vodafone Mobile Connect 3G broadband este o solutie performanta de conectare wireless pentru utilizatorii de laptop care permite descarcarea datelor la viteze de pana la 1.4 Mbps. Cu Vodafone Mobile Connect 3G broadband, clientii au acces rapid si usor la Internet si la aplicatii ale companiei cum sunt: e-mail, Intranet, precum si la alte aplicatii ca: editor de agenda telefonica, SMS, calendar sau monitor al traficului de date.
Compatibil atat pentru utilizatorii de laptop-uri, cat si pentru cei de PC-uri, Vodafone Smart Modem 3G broadband asigura acces instant la Internet, la o viteza de pana la 1.4 Mbps. Modemul poate fi conectat la portul USB al unui PC sau laptop si ofera, pentru prima data, o experienta a utilizarii similara transferului fix de date in banda larga, sau prin reteaua companiei, cu avantajul mobilitatii.
Clientii existenti ai serviciilor 3G broadband pot utiliza dispozitivele deja achizitionate (cardurile de date 3G broadband si modemul 3G broadband) si pe laptop-uri Apple Macintosh, prin descarcarea gratuita a software-ul special de conectare de pe site-ul www.vodafone.ro .
Pentru a utiliza solutiile de conectare Vodafone Mobile Connect Card 3G broadband si Vodafone Smart Modem 3G broadband, utilizatorii de laptop Apple Macintosh trebuie sa utilizeze un sistem de operare Mac OS X 10.4 sau versiuni mai noi.
Vodafone Romania este primul operator mobil care a lansat serviciile 3G broadband – HSDPA in Romania, la 5 octombrie 2006, impreuna cu solutia de conectare pentru laptop Vodafone Mobile Connect 3G broadband. La 20 noiembrie 2006, portofoliul 3G broadband al Vodafone Romania s-a imbogatit cu modemul USB pentru conectare la Internet, Vodafone Smart Modem.
Serviciile 3G broadband sunt disponibile in Bucuresti si in roaming, in 21 de tari/teritorii: Germania, Portugalia, Spania, Marea Britanie, Franta, Belgia, Austria, Bulgaria, Finlanda, Ungaria, Hong Kong, Elvetia, Olanda, Grecia, Italia, Irlanda, Polonia, Africa de Sud, Croatia, Australia si Noua Zeelanda. Atunci cand clientul nu se afla in zona de acoperire 3G broadband, atat Vodafone Mobile Connect Card 3G broadband cat si Vodafone Smart Modem vor functiona prin reteaua 3G a Vodafone, disponibila acum in 23 de orase: Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Satu Mare, Sibiu, Turda, Targu Mures, Timisoara.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 7.155.417 de clienti, la data de 30 septembrie 2006. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 191.6 milioane de clienti din intreaga lume.
Relatii Publice
Vodafone Romania
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-lanseaza-solutii-de-conectare-3g-broadband-pentru-utilizatorii-de-laptop-apple-macintosh