Vodafone Romania lanseaza telefonul de colectie semnat de Gheorghe Hagi

BUCURESTI - 11 mai 2007

Comunicat tip General in IT&C

Vodafone Romania anunta lansarea telefonului de colectie semnat de Gheorghe Hagi, Sagem my411v, disponibil in editie limitata, exclusiv in reteaua de distributie Vodafone.

Vodafone Romania lanseaza telefonul de colectie semnat de Gheorghe Hagi

Telefonul Sagem my411v ofera utilizatorilor Vodafone live! din Romania continut unic cu Hagi, care include fotografii, videoclipuri inedite cu celebrul fotbalist, wallpaper.
„Prin lansarea acestui telefon de colectie, semnat de Hagi, am dorit sa le oferim clientilor nostri pasionati de fotbal ocazia de a fi mai aproape de unul dintre cei mai indragiti jucatori romani de fotbal ai tuturor timpurilor. Aceasta lansare continua parteneriatul de imagine dintre Vodafone Romania si Gheorghe Hagi, care a inclus campania locala pentru promovarea UEFA Champions League, competitie printre ai carei sponsori se numara Vodafone Group Plc.”, a spus Liliana Solomon, Presedinte si Chief Executive Officer, Vodafone Romania.
„Imi face placere sa fiu alaturi de Vodafone Romania si prin lansarea telefonului de colectie care imi poarta numele. Sper ca fanii mei si toti iubitorii fotbalului sa se bucure de acest telefon”, a spus Gheorghe Hagi.
Telefonul Hagi este distribuit exclusiv in reteaua de magazine Vodafone Romania si ale partenerilor sai, la preturi speciale. Sagem my411v poate fi achizitionat fara abonament sau cu cartela Vodafone, la pretul de 99 USD (pret fara TVA) sau la pachet cu mai multe tipuri de abonamente Vodafone, incepand de la 10 USD (pret fara TVA) pentru abonamentele de doi ani. Telefonul semnat de Hagi este disponibil clientilor Vodafone pana la 1 septembrie 2007, in limita stocului disponibil.
Telefonul Sagem my411v se remarca printr-un design atractiv, dimensiuni reduse si multiple optiuni. Modelul este dotat cu media player, camera digitala, memorie interna de 13 MB, slot card de memorie, bluetooth.
Tot astazi, Vodafone lanseaza jocul online 'Inscrie golurile de aur', avand ca tema golurile celebre inscrise de Hagi de-a lungul carierei sale. Noul joc este disponibil fanilor indragitului fotbalist pe www.vodafone.ro/hagi, timp de patru saptamani. Jocul are mai multe niveluri de dificultate si consta in executarea de lovituri pe poarta, in faze identice cu cele in care Hagi a inscris golurile din meciurile reale. Pe baza golurilor inscrise, se vor alcatui clasamentele saptamanale si finale, cu premii pentru castigatori, constand in telefoane de colectie Sagem my411v si tricouri cu autograful lui Hagi .

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 7.717.000 de clienti, la data de 31 decembrie 2006. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 38 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 200 milioane de clienti din intreaga lume.
Relatii Publice
Vodafone Romania
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-lanseaza-telefonul-de-colectie-semnat-de-gheorghe-hagi