Vodafone Romania lanseaza un nou pachet Outlook Mobile pentru acces mobil la e-mail si Internet

BUCURESTI - 15 iunie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Promotional, clientii Vodafone Romania au la dispozitie pachetul Outlook Mobile, la 7,14 Euro / luna (cu TVA) pentru acces mobil la e-mail si Internet pe telefonul mobil.
2 noi smartphone-uri exclusive – Vodafone 1230 si Samsung C6625 – pot fi achizitionate la preturi speciale pentru clientii care aleg noul abonament Outlook Mobile si un abonament de voce.

Vodafone Romania lanseaza astazi o noua oferta Outlook Mobile, pentru acces la e-mail si Internet, direct de pe telefonul mobil, precum si noi smartphone-uri, disponibile exclusiv in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai.

Noul pachet promotional Outlook Mobile este disponibil la tariful de 7,14 Euro / luna (pret cu TVA) si ofera utilizatorilor 50 MB trafic de date pentru e-mail si Internet. Cunoscuta pana in prezent sub denumirea „Windows Mobile E-mail”, solutia Outlook Mobile are o interfata prietenoasa, de tip „Outlook”, oferind persoanelor aflate in miscare aceeasi experienta ca si pe calculator. Compatibila cu telefoane mobile cu sistem de operare Windows, Outlook Mobile permite utilizatorilor sa aiba acces mobil si rapid la contul de e-mail al companiei, Internet, calendar, lista de contacte, agenda electronica, telefon, SMS, MMS si la alte aplicatii de date, prin intermediul unui singur dispozitiv integrat.

Noua oferta Outlook Mobile aduce clientilor Vodafone si doua smartphone-uri exclusive, la preturi foarte avantajoase. Incepand de astazi, clientii au la dispozitie noul Vodafone 1230, cel mai accesibil telefon care incorporeaza solutia de e-mail mobil Outlook Mobile, la pretul de 19 Euro (TVA inclus), impreuna cu oferta Outlook Mobile si cu abonamentul de voce Vodafone 400, incheiate pe o perioada de 2 ani. In urmatoarele zile, oferta Vodafone va cuprinde si noul model Samsung C6625, care va fi disponibil clientilor la pretul de 79 de Euro (cu TVA), impreuna cu pachetul Outlook Mobile si cu Vodafone 400, pentru contractele incheiate pe 2 ani.

Vodafone 1230 este un terminal cu sistem de operare Windows Mobile 6.1, ecran de 2,4 inch, camera foto si video de 1,3 MP, memorie interna de 50 MB, care poate fi extinsa cu ajutorul unui micro-card de memorie. In plus, noul model dispune de tastatura QWERTY si permite vizualizarea documentelor atasate din e-mail cum ar fi prezentarile PowerPoint, fisierele Microsoft Excel, Microsoft Word sau Adobe Acrobat. Vodafone 1230 ofera clientilor Vodafone acces la serviciile de date mobile la viteze GPRS.

Cu sistem de operare Windows Mobile 6.1, Samsung C6625 este un smartphone 3G broadband care ofera utilizatorilor viteze de pana la 3,6 Mbps pentru acces la date mobile. Noul model dispune de GPS, tastatura QWERTY, camera foto de 2 MP si micro card de memorie de pana la 8 GB.

Noile modele de smartphone pot fi achizitionate si impreuna cu orice abonament de voce din oferta Vodafone Romania. Vodafone 1230 este disponibil la preturi incepand de la 69 Euro (cu TVA), iar Samsung C6625 va fi disponibil incepand de la 129 Euro (cu TVA), pentru contractele incheiate pe 2 ani, in functie de abonamentul ales.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.588.065 de clienti, la 31 martie 2009. Vodafone este cel mai mare grup international de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in peste 40 de tari. La 31 martie 2009, Vodafone avea peste 302 milioane de clienti in intreaga lume.
Felicia Candidatu
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-lanseaza-un-nou-pachet-outlook-mobile-pentru-acces-mobil-la-e-mail-si-internet