Vodafone Romania lanseaza un nou telefon cu autograful lui Gheorghe Hagi

BUCURESTI - 17 septembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Telefonul Vodafone 527, cu autograful lui Hagi, este disponibil in editie limitata, impreuna cu DVD-ul de colectie Hagi – Volumul 1 Nationala.
Pachetul poate fi achizitionat la preturi speciale, exclusiv in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai

Vodafone Romania anunta lansarea unui nou telefon cu autograful lui Gheorghe Hagi, Vodafone 527, distribuit exclusiv in reteaua de magazine Vodafone si ale partenerilor sai.

Telefonul Vodafone 527 Hagi este disponibil in editie limitata, impreuna cu DVD-ul de colectie Hagi – Volumul 1 Nationala si ofera utilizatorilor continut inedit, care include imagini cu celebrul fotbalist, precum si jocul UEFA EURO 2008.

„Dupa succesul de care s-a bucurat primul telefon Vodafone cu autograful lui Gheorghe Hagi, suntem incantati sa oferim clientilor nostri un nou model de telefon, in editie limitata, care poarta semnatura celui mai indragit fotbalist din Romania. Aceasta lansare continua parteneriatul de imagine dintre Vodafone Romania si Gheorghe Hagi, un parteneriat care ne onoreaza si care ne permite sa aducem experiente unice clientilor nostri, de la telefoane de colectie, la continut exclusiv si evenimente sportive speciale”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

„Imi face placere sa fiu din nou alaturi de Vodafone Romania, si cu prilejul lansarii acestui telefon de colectie care imi poarta numele. Sper ca fanii mei si toti iubitorii fotbalului sa se bucure de acest telefon”, a spus Gheorghe Hagi.

Pachetul Hagi poate fi achizitionat la preturi speciale, cu abonament Vodafone. Pretul pachetului variaza de la 9 Euro (pret cu TVA), cu abonamentul Vodafone 400, pana la 29 Euro (TVA inclus) pentru abonamentul Vodafone Complet, incheiate pe 2 ani.

Telefonul Vodafone 527, cu ecran color, este dotat cu media player, camera digitala VGA, radio FM, slot card de memorie si bluetooth.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.256.000 de clienti, la 30 iunie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 26 de tari si retele partenere in alte 40 de tari. La 30 iunie 2008, Vodafone avea 269 milioane de clienti in intreaga lume.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8.807.859 de clienti, la 31 decembrie 2007. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile, cu divizii in 25 de tari de pe 5 continente si cu 252,3 de milioane de clienti, la care se adauga 40 de retele partenere.
Felicia Candidatu
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-lanseaza-un-nou-telefon-cu-autograful-lui-gheorghe-hagi