Vodafone Romania migreaza catre o infrastructura de retea bazata in totalitate pe protocol IP

BUCURESTI - 10 octombrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Vodafone Romania va migra catre o infrastructura de retea bazata in totalitate pe protocolul IP, care inglobeaza cele mai recente standarde ale industriei de telecomunicatii.

Incepand din aprilie 2008, cand se va incheia acest proces de migrare, Vodafone Romania va utiliza o infrastructura de retea comuna pentru toate serviciile sale – 2G, 3G, voce fixa si date fixe - care va aduce o eficienta crescuta si un grad ridicat de disponibilitate a retelei.
“Vodafone Romania a decis trecerea la o infrastructura de retea bazata in totalitate pe protocol IP, implementand ultimele tehnologii si standarde ale industriei de telecomunicatii. Suntem, si in acest fel, consecventi strategiei noastre de a ne consolida pozitia de lider in inovatie si furnizor de servicii complete de comunicatii. Acest proiect ne va permite sa oferim in continuare servicii inovative clientilor nostri, bazate pe o retea flexibila si fiabila. In plus, vom fi in masura sa imbunatatim eficienta retelei noastre si sa asiguram dezvoltarea acesteia pe viitor, pentru a oferi cele mai bune servicii de comunicatii”, a spus Vishant Vora, Chief Technical Officer, Vodafone Romania.
Vodafone Romania a ales Huawei Technologies pentru dezvoltarea solutiei de migrare a retelei mobile de comutatie catre tehnologia bazata pe protocol IP.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 8,223 milioane de clienti, la data de 30 iunie 2007. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 38 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 232,0 milioane de clienti din intreaga lume.
Relatii Publice
Vodafone Romania
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-migreaza-catre-o-infrastructura-de-retea-bazata-in-totalitate-pe-protocol-ip