Vodafone Romania premiaza absolventii cursului “Noi tehnologii in comunicatiile mobile”

BUCURESTI - 26 iunie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Vodafone Romania premiaza astazi promotia de absolventi ai cursului de comunicatii mobile oferit in mod traditional de companie studentilor de la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti.

Vodafone Romania premiaza absolventii cursului “Noi tehnologii in comunicatiile mobile”

Printr-o sponsorizare de 8000 de dolari, Vodafone Romania a sprijinit un curs de telecomunicatii inovator in urma caruia s-a format o noua generatie de specialisti in tehnologii mobile de ultima ora.
20 de studenti au absolvit cursul “Noi tehnologii in comunicatiile mobile” in anul academic 2005-2006.
Vodafone Romania sponsorizeaza de opt ani de zile cursuri de comunicatii mobile pentru studentii Facultatii de Telecomunicatii. Programul include si dotarea laboratorului “Stelian Pintelie” , o donatie de echipament 3G (telefoane si carduri de date) pentru laboratorul Facultatii, precum si fonduri pentru dotarea Bibliotecii Facultatii si accesul la literatura de specialitate. Valoarea cumulata a programului depaseste suma de 178.000 USD.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 6.384.000 de clienti, la data de 31 martie 2006. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre peste 170 de milioane de clienti din intreaga lume.
Relatii Publice
Vodafone Romania
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-premiaza-absolventii-cursului-noi-tehnologii-in-comunicatiile-mobile