Vodafone Romania prezinta: Concert Beyoncé in premiera in Romania

BUCURESTI - 13 septembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Vodafone Romania are placerea sa prezinte Beyoncé live la Cluj-Napoca, intr-un concert extraordinar care va avea loc in 22 octombrie 2007, pe Stadionul Municipal Ion Moina. Concertul de la Cluj-Napoca face parte din turneul mondial al artistei americane – „The Beyoncé Experience”, prin care aceasta isi promoveaza ultimul album, 'B’Day'.

“Ne bucuram sa oferim romanilor un nou eveniment muzical de exceptie anul acesta, primul concert Beyoncé in Romania. Spectacolul Beyoncé face parte din seria de concerte Vodafone Best Music prin care ne-am propus sa aducem cei mai mari artisti internationali in concerte live in Romania. Am inceput in 2006, cu Depeche Mode la Bucuresti si Shakira la Timisoara. In 2007, am pastrat „reteta” unui mega spectacol cu o trupa rock legendara, The Rolling Stones, urmat de un concert al unui mare star feminin, organizat de aceasta data la Cluj. Suntem onorati sa includem Cluj-Napoca in harta turneului mondial al unuia dintre cele mai indragite staruri ale momentului”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.
Pentru concertul de la Cluj-Napoca vor fi puse in vanzare un numar total de 13.500 de bilete. Detaliile despre pretul si comercializarea biletelor vor fi anuntate in curand. Vodafone Romania va asigura acces la bilete pentru clientii sai, inainte de punerea in vanzare pentru publicul larg.
Spectacolul Beyoncé de la Cluj-Napoca este organizat de Fundatia Culturala Phoenix.
Detinatoare a 10 premii Grammy, Beyoncé si-a inceput cariera alaturi de formatia Destiny’s Child, in 1990. Albumul 'Dangerously in Love', aparut in 2003, marcheaza debutul solo al artistei americane. 'B’Day' este cel de-al doilea album solo semnat Beyoncé, lansat in septembrie anul trecut si incununat cu un premiu Grammy pentru cel mai bun album R&B contemporan, in 2007. „The Beyoncé Experience”, turneul mondial de promovare a ultimului album, 'B’Day', a inceput in primavara anului 2007 si include spectacole in intreaga lume: Japonia, Australia, Statele Unite ale Americii, Germania, Franta, Suedia, Norvegia, Danemarca, Austria, Elvetia, Italia, Spania, Marea Britanie, Irlanda, Belgia, Portugalia, Canada, Rusia, Egipt, Etiopia, Romania, Turcia, India, Tailanda, China, Filipine, Malaezia, Coreea de Sud si Taiwan.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 8,223 milioane de clienti, la data de 30 iunie 2007. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 38 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 232,0 milioane de clienti din intreaga lume.
Relatii Publice
Vodafone Romania
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-prezinta-concert-beyonce-in-premiera-in-romania