Poze Vola

 • Daniel Truica - Managing Partner Vola.ro

  Poza: Vola.ro isi tripleaza cifra de afaceri gratie tehnologiei online

 • Carucior Maclaren Vola- un vis pentru orice mamica

  Poza: Carucior Maclaren Vola- un vis pentru orice mamica

 • Castiga excursii la Viena!

  Poza: Vola.ro lanseaza “Zburam printre preturi”, primul sau joc pe Facebook

 • Cel mai mare portal de turism din Romania, Infoturism.ro, anunta parteneriatul cu cea mai importanta agentie de turism online Vola.ro.

  Poza: Cel mai mare portal de turism din Romania, Infoturism.ro, anunta parteneriatul cu cea mai importanta agentie de turism online Vola.ro.

 • Turism online

  Poza: Turismul online castiga teren: cifra de afaceri de 28 milioane lei in 6 luni.

 • Top 10 companii Deloitte Fast50 2011 (Sursa:http://www.deloitte.com/fast50ce)

  Poza: Prima firma romaneasca clasata pe locul I in top cresteri companii din Europa Centrala

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul vola.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la vola. Pozele pe tema vola cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul vola, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la vola, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la vola.