vollmax    

Comunicate de presa si evenimente pe tema vollmax

 • vollmax. Aparate de aer conditionat de la Vollmax

  vollmax

  Bucuresti - 22 June 2016

  Comunicat de Digital Workforce

  In timpul verii, atunci cand temperaturile devin tot mai greu de suportat, aparatele de aer conditionat reprezinta solutia perfecta prin care oricine poate scapa de senzatia de disconfort si isi poate desfasura activitatea in cele mai bune conditii ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: aer conditionat , aeroterma , vollmax

  Vezi toate comunicatele de presa despre vollmax

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul vollmax.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la vollmax. Informatiile despre vollmax cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul vollmax, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la vollmax, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.