Locuinta de urgenta pentru o familie - plan de 1000 de euro

BUCURESTI - 4 octombrie 2007

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

VIP Romania anunta probele pentru concursul Studentul Anului 2007. La sectiunea arhitectura, participantii vor avea de realizat un proiect pentru 'Locuinta de urgenta pentru o familie'. Castigatorul concursului va primi un premiu de 1000 de euro, iar urmatorii doi clasati cate 500 de euro fiecare.

Locuinta de urgenta pentru o familie - plan de 1000 de euro

Tinerii arhitecti au sansa pana pe 18 noiembrie 2007 sa-si demonstreze talentul si chiar sa fie remarcati de oamenii din domeniu. Participantii trebuie sa realizeze un proiect cu titlul 'Locuinta de urgenta pentru o familie'. Nu este vorba doar despre un proiect de casa de urgenta. Aceasta, insa, in suprafata de circa min40-max.80 mp, trebuie sa poata fi produsa rapid, eficient, ieftin, industrializat in mai multe locuri din tara, stocata in rezervele statului si livrata practic instantaneu acolo unde situatia o impune. Ea trebuie sa asigure cel putin conditii minimale de adapost, igiena personala, intimitate si, de ce nu, cel putin un rudiment de confort fizico-psihic. Trebuie sa reziste un interval rezonabil de timp la intemperiile de felul celor care vor fi creat criza de locuinte pe care este chemata sa le rezolve partial si temporar. De asemenea, trebuie sa fie extrem de usor de asamblat si asezat pe sit, fara pregatirea prealabila prea sofisticata a acestuia.

Vor fi apreciate ingeniozitatea sistemului propus, claritatea lui, usurinta de productie, stocare, deployment si evacuare/reciclare post-utilizare (sau refolosire). Va fi, de asemenea, punctata calitatea arhitecturala a obiectului final.

La Studentul Anului aplici pentru ca stii ca poti mai mult si pentru ca vrei mai mult.

Odata intrat pe www.studentulanului.ro, ai de urmat trei pasi:

* Rezolva tema de concurs, specifica fiecarei categorii in parte;
* Completeaza formularul de aplicare;
* Trimite totul pe mail la adresa categoriei tale;

Concursul este realizat cu sprijinul Carpatcement.

Echipa Studentul Anului le ureaza participantilor SUCCES!

Despre Voluntari pentru idei si Proiecte

VIP este o asociatie non-profit alcatuita din studenti inscrisi la Academia de Studii Economice, Universitatea Bucuresti, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, Universitatea Romano-Americana si Universitatea Politehnica Bucuresti.
De 8 ani organizam anual peste 10 programe si proiecte de dezvoltare personala pentru studentii si masteranzii din Romania, programe sustinute de companii, mass-media si statul roman.
Reteaua nationala VIP reuneste cele mai importante centre universitare din Romania. 500 de membri si alumni VIP se dedica organizarii proiectelor asociatiei si promovarii activitatii de VOLUNTARIAT in Romania.
Adina Marincea
PR Officer VIP Romania

adina.marincea@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/voluntari-pentru-idei-si-proiecte/locuinta-de-urgenta-pentru-o-familie-plan-de-1000-de-euro