Business School 2009 Print

BUCURESTI - 4 martie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Business Club, clubul organizatiei VIP Romania, lanseaza cea de-a VIII-a editie a proiectului Business School, desfasurat in perioada 16-23 martie. Adresat studentilor si masteranzilor, proiectul urmareste crearea unei comunitati de tineri antreprenori, dornici sa-si demareze propria afacere.

Prin intermediul unui curs intensiv, ce se desfoara pe parcursul a 8 zile, este tratata problematica unui Start up, astfel tanarul aflat la inceput de drum dobandeste cunostiintele necesare pentru lansarea unei afaceri.

Participantii la Business Scool 2009 au ocazia de a acumula informatii, de a gasi posibile solutii, de a aplica cunostiintele obtinute si nu in ultimul rand, de a-si crea o retea de contacte si de a gasi posibili parteneri de afaceri. Cei care doresc sa aplice la proiect, pot sa faca acest lucru pana la data de 12 martie 2009.

Datorita caracterului practic, proiectul va fi construit in mare parte din workshop-uri care se vor finaliza cu sedinte de intrebari si raspunsuri. Acestora li se vor adauga training-urile, povestile de succes, studiile de caz si simularea manageriala oferita de firma Contrast.

Proiectul va fi axat pe probleme concrete pe care le poti intalni atunci cand doresti sa-ti lansezi propria afacere, iar tinerii intreprinzatori interactioneaza cu specialistii din domenii cheie, capabili sa le ofere mai multe perspective ale sferelor de activitate.

Partenerul oficial al proiectului este Angst.

Mai multe detalii puteti gasi vizitand site-ul www.bschool.ro.

Despre Voluntari pentru Idei si Proiecte

Proiectele organizate de VIP Romania descopera, formeaza si dezvolta o comunitate de tineri cu potential ridicat si abilitati de lider, iar activitatea pe care o desfasoara este contributia la transformarea mediului social, economic si politic din Romania.


Raluca Creanga

PR Officer
0746 23 48 16
raluca.creanga@vipromania.ro