Coloreaza Romania cu ideile tale!

BUCURESTI - 17 iunie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Scoala de vara “Romania Secolului XXI” se desfasoara in perioada 30 iunie -13 iulie in Bucuresti si abordeaza tema “Rebranding Romania”. Proiectul se adreseaza studentilor din toata tara si este organizat de asociatia studenteasca VIP Romania (Voluntari pentru Idei si Proiecte).

Coloreaza Romania cu ideile tale!

Timp de doua saptamani 25 de studenti vor participa la conferinte, work-shopuri si dezbateri avand ca subiect central “brandul de tara”. Printre temele conferintelor se numara: “Autenticitatea valorilor romanesti”, “Exista PR de tara?”, “Influenta brandului de tara asupra mediului business”, “Cui vindem Romania?” si “Brandul de tara ca terapie sociala”. Pana in acest moment ne-au confirmat prezenta: Dan Puric, Crenguta Rosu, Dumitru Bortun, Lucian Trasa, Doris Mircea, Mihaela Cernat si Cristina Calota.

Ajunsa la editia a 9-a, Scoala de Vara va avea si o finalitate practica anul acesta. Cea mai reusita campanie de branding a Romaniei pe care participantii o vor realiza in cele 2 saptamani, cele mai bune eseuri pe tema „Se practica brandingul de tara in Romania?” si cele mai sincere testimoniale vor aparea intr-o brosura ce va fi distribuita in institutii si ministere.

“Rebranding Romania este pariul pe care il fac cu mine insami ca tinerii in Romania au un cuvant de spus. Sigur, nu putem sa rebrandam Romania in doua saptamani, dar putem sa oferim varianta noastra de brand de tara, pe care sa incercam sa o facem cunoscuta. Cred in potentialul tinerilor “frumosi” care ma inconjoara zi de zi si sunt convinsa ca ne putem implementa ideile daca avem incredere in noi.” Ioana Dinica, Project Manager Scoala de Vara “Romania Sec. XXI

Despre Voluntari pentru Idei si Proiecte

VIP Romania implineste anul acesta 10 ani. Este o organizatie formata exclusiv din studenti, iar activitatea pe care o desfasoara este contributia la transformarea mediului social, economic si politic. Proiectele organizate de VIP Romania (printre care Studentul Anului, Impact Marketing School, Personal Development School etc.) descopera, formeaza si dezvolta o comunitate de tineri cu potential ridicat si abilitati de lider.

Nona Beicu
PR manager
0741018339

nona.beicu@vipromania.ro