De 10 ani ne pregatim pentru tine!

BUCURESTI - 3 octombrie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

In perioada 1-22 octombrie organizatia studenteasca VIP Romania (Voluntari pentru Idei si Proiecte) desfasoara campania de promovare “De 10 ani ne pregatim pentru tine” adresata studentilor. Cei care doresc sa devina membri VIP, pot afla mai multe detalii vizitand site-ul www.haila.vipromania.ro sau blogul www.vipromania.ro/blog .

VIP Romania este singura organizatie studenteasca care, pe langa cele 6 departamente (resurse umane, relatii publice, vanzari, marketing, relatii externe si financiar), are si 2 cluburi specializate pe business (Business Club) si macroeconomie (Econosofia). In data de 16 octombrie, ora 12, in sala “Robert Schumann” din ASE va avea loc prezentarea organizatiei si sunt asteptati toti care doresc sa afle multe informatii.

Activitatea membrilor VIP consta in organizarea a cc. zece proiecte anual pe teme de dezvoltare personala, investitii (Investment School este singura scoala de investitii din Romania), marketing, macroeconomie si antreprenoriat, premiaza Studentul Anului si analizeaza o tema de actualitate alaturi de invitati de renume in cadrul primei Scoli de Vara din Romania.

Despre Voluntari pentru Idei si Proiecte

Proiectele organizate de VIP Romania descopera, formeaza si dezvolta o comunitate de tineri cu potential ridicat si abilitati de lider, iar activitatea pe care o desfasoara este contributia la transformarea mediului social, economic si politic din Romania.

Nona Beicu
PR manager
0741018339


nona.beicu@vipromania.ro