Sansa ta in afaceri

BUCURESTI - 21 martie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

In perioada 8- 13 aprilie se va desfasura a patra editie a proiectului Good to Go, proiect organizat de catre Business Club, club al Organizatiei VIP Romania.

Evenimentul abordeaza subiectul afaceri internationale, si va fi sustinut de profesori straini, companii internationale de consultanta si training si personalitati din lumea de afaceri romaneasca.

Pentru participarea la proiect vor fi alesi 25 de studenti de elita, in ani terminali sau la master din cele mai mari 7 centre universitare din tara. Calitatea de participant la acest eveniment inseamna ocazia de a invata si de a relationa cu personalitati din topul oamenilor de success.

Proiectul abordeaza tema afacerilor internationale, axandu-se pe trei subiecte: fonduri de finantare pentru lansarea unei afaceri pe o piata internationala, strategii de marketing si management international, multiculturalitate in managementul unei afaceri.
Investitia partenerilor in acest event ofera participantilor sansa de a isi imbunatati perspectivele profesionale.

Evenimentul va avea loc la Hotel Tecadra din Bucuresti si va consta intr-o sesiune de traininguri, workshopuri, conferinte finalizandu-se cu o simulare manageriala oferita de Institutul vienez de Controlling, reprezentat de Contrast Consulting. Participarea la simulare va fi atestata printr-o diploma ce va certifica aptitudinile dobandite.

Personalitatile invitate la acest eveniment sunt atat din mediul academic international cat si din cel de afaceri romanesc:
Paul Garrison (Dean of CEU Business School), Paul Markovits( Marketing and Copmmunication Manager Vodafone), Alain Ozan(Vice-president Europe Oracle), Radu Georgescu (President of Gecad Group), Florian Talpes (President of Softwin), Norbert Hoeckl (Link Management Consulting), Marius Ghenea(Flamingo Co-founder). Companiile de consultanta care vor sustine de asemenea o parte din traininguri sunt: Contrast Management Consulting, Compass Cosulting, Mediators, Link Management Consulting, Tryact HRD. De asemenea fragmentele importante din proiect vor fi transmise in timp real catre 30 de universitati partenere proiectului.


Termenul limita de aplicare este 25 martie.
Pentru mai multe detalii, accesati www.goodtogo.ro

Despre Voluntari pentru Idei si Proiecte

VIP este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, bazata pe voluntariat si alcatuita exclusiv din studenti inscrisi la Academia de Studii Economice, Universitatea Bucuresti, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, Universitatea Romano-Americana si Universitatea Politehnica Bucuresti.

De 8 ani organizam anual peste 10 programe si proiecte de dezvoltare personala pentru studentii si masteranzii din Romania, programe sustinute de companii, mass-media si statul roman.

Reteaua nationala VIP reuneste cele mai importante centre universitare din Romania. 500 de membri si alumni VIP se dedica organizarii proiectelor asociatiei si promovarii activitatii de VOLUNTARIAT in Romania.

Ramona Grusea, Project Manager, ramona_angela@yahoo.com, 0722 629 868

alexandra.nastase@vipromania.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/voluntari-pentru-idei-si-proiecte1/sansa-ta-in-afaceri