Peste 40 de creatori de frumos s-au alăturat evenimentului Bazaar la Gradină

BUCURESTI - 11 iunie 2021

Comunicat tip General in Retail

Bazaar la Grădină, eveniment aflat la cea de a treia ediție, strânge în acest week-end peste 40 de creatori de experiențe.

Bazaar la Gradina 11-12 iunie @ Gradina Monteoru

Bazaar la Gradina 11-12 iunie @ Gradina Monteoru

"Prin intermediul evenimentului "Bazaar la Gradina" desfășurat în incinta frumoasei grădini ce aparține Casei Monteoru din Calea Victoriei 115 - Bucureşti, echipa noastră a făcut posibiliă expunerea mai multor tipuri de produse către publicul vizitator cum ar fi: diverse tipuri de bijuterii, obiecte de decor, produse alimentare, haine unicate sau haine vintage toate confectionate sau puse spre vânzare de către meşteşugari autohtoni sau antreprenori locali. Evenimentul s-a bucurat de un deosebit succes ținand cont că s-a desfășurat în paralel cu Proiectul "Străzi Deschise" implementat de către Primaria Capitalei și ARCEN, proiect prin care au fost transformate în zone pietonale peste 30 de strazi din centrul capitalei în zilele de sâmbată și duminică în intervalul orar 11.00-23.00 inclusiv Calea Victoriei. Menținem vie această pasiune pentru frumos și ne dorim să avem parte de cât mai multe evenimente de genul acesta, desigur desfășurate într-un spațiu deschis și ținându-se cont de măsurile de precauție ce se impun. Cu siguranță oamenii au nevoie de astfel de locuri unde să își poată satisface dorința de a face cumparături, însă totodată având posibilitatea să achiziționeze lucruri deosebite sau chiar unicate înlocuind uneori clasicele cadouri  cu adevarate obiecte de artă lucrate manual." a declarat Alexandra Pârvan co-organizatoarea și co-fondatoarea proiectului Bazaar la Grădină.

Printre expozanți veți putea descoperi creațiile TerraRo, Chop Chop Wood, Atelier Emisart, Vraciul Urban, Flăcăi pe Roți si mulți alții ale căror creații le veți descoperi vizitând Bazaar la Grădină în acest week-end, de la ora 11.00 pana la ora 20.00 pe Calea Victoriei, numărul 115.

Mai multe detalii despre evenimentele Bazaar la Gradina puteti descoperi pe pagina de Facebook | https://www.facebook.com/bazaarlagradina.

Despre Vosta Terra Eventum World

Despre Vosta Terra Eventum World

Eventum World by VostaTerra este un proiect pornit in 2016 din dorinta de a oferi instrumente utile si suport in zona relatiilor publice, comunicare micilor intreprinzatori, creatorilor, artistilor, furnizorilor de servicii si produse din zona evenimentelor, targurilor, expozitiilor si nu numai.

info@vostaterra.ro | https://www.facebook.com/eventumworld

Taguri: conferinteevenimentetarguri