Sute de vizitatori, zeci de creatori sunt asteptati la Bazaar la Gradina

BUCURESTI - 4 iunie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Turism, Retail

Sute de vizitatori, zeci de creatori si mici intreprinzatori sunt asteptati la Bazaar la Gradina, evenimentul ce va avea loc incepand din 5 iunie pana pe 6 iunie, la Terasa Monteoru de pe Calea Victoriei 115, intre 12:00 – 20:00.

Banner Bazaar la Gradina

Banner Bazaar la Gradina

 “Bazaar la Gradina” a pornit din dorinta de a crea un spatiu de promovare a micilor intreprinzatori, artisti si creatori in inima orasului Bucuresti.”, Carina Coman, co- organizator si co-creator al conceptului din spatele Bazar la Gradina. 

Carina Coman

Sute de vizitatori, zeci de creatori sunt asteptati la Bazaar la GradinaSute de vizitatori, zeci de creatori si mici intreprinzatori sunt asteptati la Bazaar la Gradina, evenimentul ce va avea loc incepand din 5 iunie pana pe 6 iunie, la Terasa Monteoru de pe Calea Victoriei 115, intre 12:00 – 20:00.Evenimentul, aflat deja la cea de-a treia editie, intampinat cu mare deschidere de doritorii de frumos, asteapta sa descoperiti creatii noi, unice, realizate cu pasiune si bucurie, dar si antichitati.

Este mare bucurie sa poti aduce un zambet prin urmare daca sunteti in cautarea realizarii unor experiente frumoase, sa achizitionati un cadou pentru voi sau pentru prieteni sau familie, vizitand Bazaar la Gradina veti desoperii bijuterii handmade, articole de imbracaminte si accesorii vestimentare, decoratiuni, cristale naturale, produse de aromaterapie si nu numai.

“Bazaar la Gradina” a pornit din dorinta de a crea un spatiu de promovare a micilor intreprinzatori, artisti si creatori in inima orasului Bucuresti.”, Carina Coman, co- organizator si co-creator al conceptului din spatele Bazar la Gradina.

Pentru doritori, artisti, creatori sau cumparatori, Bazaar la Gradina mai pregateste o serie de intalniri la Bulevard, atat in week-end-ul urmator, dar si in lunile ce urmeaza.

Cativa dintre creatorii de frumos pe care va invitam sa ii descoperiti in acest week-end: Divine Bijuterii , TerraRo , FunkyHouse , Atelier Emisart, Creatii din piele by Oana, VostaTerra (pentru fiecare produs achizitionat in valoare de minim 50 de lei, VostaTerra planteaza un copac alaturi de Adopta un Copac)

Mai multe detalii despre evenimentele Bazaar la Gradina puteti descoperi pe pagina de Facebook | https://www.facebook.com/bazaarlagradina.

Despre Vosta Terra Eventum World

Eventum World by VostaTerra este un proiect pornit in 2016 din dorinta de a oferi instrumente utile si suport in zona relatiilor publice, comunicare micilor intreprinzatori, creatorilor, artistilor, furnizorilor de servicii si produse din zona evenimentelor, targurilor, expozitiilor si nu numai.

info@vostaterra.ro | https://www.facebook.com/eventumworld