Baletul pe gheata devine traditie la Bucuresti!

BUCURESTI - 12 martie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Vreau Bilet, alaturi de Ambasada Federatiei Ruse aduc in premiera in Romania cel mai faimos balet pe gheata din lume - Saint Petersburg State Ballet on Ice, pentru a oferi o experienta unica bucurestenilor intr-un decor de exceptie la Sala Palatului pe data de 14 aprilie 2010.

Baletul pe gheata devine traditie la Bucuresti!

Lacul lebedelor “sparge” gheata!
“Lacul lebedelor pe gheata”, sfasietoarea poveste a celebrilor Siegfried si Odette, expusa pe sugestiva muzica a lui Ceaikovsky, genereaza un impact emotional deosebit asupra spectatorilor de fiecare data. De altfel, aceasta productie de exceptie – “Lacul lebedelor” va fi prima care “va sparge gheata” in Romania pentru ca Pepino Popescu, organizatorul spectacolului, promite sa transforme acest spectacol intr-o traditie incepand cu acest an.
Prin urmare, fabulosul repertoriu al Saint Petersburg State Ballet on Ice ce include, pe langa “Lacul lebedelor”, piese de mare succes precum “Spargatorul de nuci”, “Frumoasa Adormita”, ”Cenusareasa” si „ Romeo si Julieta” si va putea fi savurat de bucuresteni in fiecare an prin initiativa Agentiei Vreau Bilet.
In ultimii cinci ani aceste productii au fost interpretate cu succes pe cele mai renumite scene din SUA, Canada, Olanda, Germania, China, Spania, Coreea, Taiwan, Grecia, Portugalia, Irlanda sau Malta, oferind de fiecare data feeria unica generata de dansul pe gheata a celor mai experimentati patinatori din lume,
The Saint - Petersburg State Ballet on Ice a sustinut peste 7000 de spectacole la nivel international, prezentand de fiecare data un amestec remarcabil de forme de arta, oferind inovatie si spectacol.