Cei mai apreciati campioni olimpici de patinaj artistic la Bucuresti!

BUCURESTI - 26 februarie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment


Ambasada Federatiei Ruse si Vreau Bilet aduc, pe data de 14 aprilie, cei mai valorosi patinatori artistici ai lumii ce vor conferi stralucire productiei “Lacul lebedelor pe gheata”, ce urmeaza a fi jucata la Sala Palatului intr-o atmosfera regala.

Cei mai apreciati campioni olimpici de patinaj artistic la Bucuresti!


Majoritatea dansatorilor actuali ai celui mai faimos balet pe gheata din lume - The Saint - Petersburg State Ballet on Ice, provin din perechi de patinatori care au castigat medalii la concursuri rusesti si internationale de patinaj artistic. Antrenandu-se intens cu coreograful Konstantin Rassadin in scopul de a combina elemente din figuri sportive de patinaj cu elemente de balet clasic rus, acestia au realizat aceasta productie de inalta calitate artistica. Ne referim la nume precum Olga Ivanova, ex-campioana europeana si la fostul olimpic Andrey Stroganov, la multiplii campionii mondiali si dublu olimpici Ludmila Beloussova si Oleg Protopopov, la multiplul campion mondial si olimpic Alexei Ulanov sau la Ludmila Smirnova, castigatoare a numeroase premii europene si mondiale ce au avut si au placerea de a evolua la celebrul “Lacul lebedelor” al lui Ceaikovsky. In prezent, The Saint - Petersburg State Ballet on Ice, se poate lauda cu un numar de peste 20 de dansatori in cadrul companiei de balet rus, cu titluri de onoare Masters of Sports of Russia pentru victoriile obtinute in cadrul competiilor rusesti si internationale.
Va anuntam ca pretul biletelor pentru acest spectacol sunt cuprinse intre 70 si 200 de Lei, fiind disponibile in reteaua Vreau Bilet - et. 2 - Unirea Shopping Center, si Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, , Pasajul Universitatii – agentia Trident Touring , la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro.

Parteneri media:

Europa FM, Antena 2, Sapte Seri, Jurnalul National, Ring, Oblique TV, Casa Lux, Stop to shop, VIP, Bucharest Herald, Bucharest Night life, 4 Arte, Be Blue Air, Ioana, Sky Magazine, Unirea Shopping Center, revista Flacara, Rebus, Oops Media, Baneasa Shopping City, Zoom Tv, Rent a Car, Softhost, Toataromania.ro, Apropo.ro, Port.ro, Stiumuzica.ro, Ecomunicate.ro.

Informatii generale

Toate productiile companiei The Saint - Petersburg State Ballet on Ice sunt organizate de catre coregraful Konstantin Rassadin, artist emerit al Rusiei. De-a lungul anilor, repertoriul si abilitatile tehnice ale dansatorilor au fost extinse, iar proiectarea si structurarea de etape, la fel si costumele, au fost perfectionate. Acum, o echipa de 80 de dansatori de patinaj artistic cu aproximativ 800 de costume incanta arene in intreaga lume, cu un repertoriu fabulos ce include “Lacul Lebedelor”, “Frumoasa Adormita”,” Romeo si Julieta” si “Spargatorul de nuci”.
In ultimii cinci ani aceste productii au fost efectuate cu succes pe cele mai bune scene din SUA, Canada, Olanda, Germania, China, Spania, Coreea, Taiwan, Grecia, Portugalia, Irlanda sau Malta.
The Saint - Petersburg State Ballet on Ice a sustinut peste 7000 de spectacole la nivel international, prezentand de fiecare data un amestec remarcabil de forme de arta, oferind inovatie si spectacol.