Gala Muzicala Johann Strauss aduce pe scena Salii Palatului 60 de muzicieni profesionisti

BUCURESTI - 17 decembrie 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Marea Gală Muzicală Johann Strauss din 20 decembrie, va aduce pe scena Sălii Palatului din Bucureşti incepand cu orele 19:00, nu mai putin de 60 de muzicieni profesionişti. Durata acestuia va fi de aproximativ 2 ore.

Gala Muzicala Johann Strauss aduce pe scena Salii Palatului  60 de muzicieni profesionisti


Spectacolul muzicienilor cehi, condusi de violonistul Wenzel Plasil, va fi dublat de dansul balerinilor din compania „Johann Strauss“. Orchestra Simfonica din Praga, creata in urma cu peste 70 de ani de catre Rudolf Pekárek, este unul dintre cele mai cunoscute ansambluri muzicale cehe, turneele intreprinse in Asia, Europa sau in America fiind indelung elogiate de presa si de critici. Intre orchestra pragheza si Baletul „Johann Strauss“ exista o colaborare de aproape doua decenii, repertoriul lor fiind bazat, in mare parte, pe capodopere clasice.
Hana Cicel, absolventă a Academiei de Arte din Praga, a elaborat special pentru această producţie coregrafii moderne, splendide. Ansamblul de balet dispune de o vastă recuzită de costume minunate.
Din repertoriu fac parte: 'Vals Imperial', 'Dunărea albastră', 'Vino în gondolă', 'Frăţior şi surioară', 'Polca Tritsch-Tratsch' şi 'Marşul lui Radetzky'.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Vreau Bilet.ro din Unirea Shopping Center ( et.2), Carrefour Orhideea, Carrefour Feeria şi se pot comanda on-line pe site-ul www.vreaubilet.ro.

Preţul unui bilet variază între 50 RON – 150 RON, în funcţie de categorie.