Kenny G - un golfer de... caritate

BUCURESTI - 16 martie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Admiratorii lui Kenny G cunosc foarte bine faptul ca artistul nu este numai un profesionist al saxofonului, ci si un jucator de golf de exceptie, sport care, spune el, ii provoaca mai mari emotii decat un concert in fata unui stadion plin de fani.

Kenny G -  un golfer de... caritate

“Golful este mult mai dur. Poti juca golf o viata intreaga fara sa devii mai bun, spre deosebire de un instrument pe care il inveti daca-l exersezi, nu conteaza cum. Daca insa exersezi golf incorect, ai toate “sansele” sa devii mai slab”.

Kenny G este noul sponsor principal al Kenny G Gold Pro-Am, care a avut loc de curand ca si “preludiu” la startul PGA Tour Honda Classic, cu care si-a dorit sa se asocieze pentru ca vrea a sa fie mai mult decat un simplu jucator intr-un club.

Castigatorul de Grammy dezvaluie ca a indragit golful de mic, dar a inceput sa joace serios abia cu 10 ani in urma. De altfel, Kenny G a impartit chiar si un trofeu cu Tiger Woods, dupa ce echipa sa a egalat recordul echipei lui Tiger in cadrul competitiei AT&T Pebble Beach National Pro-Am din 2001.

Alaturi de Pro-Am, Kenny G se implica in actiuni caritabile, venind in sprijinul unei organizatii non-profit - Child Life Institute (strans legata de Honda Classic), interpretand cateva din piesele sale de succes pentru copii bolnavi si impartindu-le saxofoane de jucarie.
Kenny se bucura ca poate imbina astfel utilul cu placutul si poate sa faca din muzica sa un motiv de bucurie pentru toata lumea, in special pentru persoanele cu probleme de sanatate.
Evident, venirea artistului la Sala Palatului de pe 30 aprilie nu se va “lasa” cu un joc de golf, insa suntem siguri ca, daca iubitorii golfului vor fi dezamagiti, show-ul muzical pe care Kenny l-a pregatit bucurestenilor va lasa urme adanci in memoria iubitorilor de muzica buna si a admiratorilor celui mai renumit saxofon din lume.
Biletele au preturi cuprinse intre 80 si 180 RON, variind in functie de categoria de loc, si pot fi achizitionate de la casa de bilete a Salii Palatului, de la Magazinul VreauBilet.ro din Unirea Shopping Center et.2 sau Magazinul Muzica. Pentru rezervari online, biletele sunt disponibile pe site-urile de specialitate precum: www.vreaubilet.ro, www.blt.ro si www.bilete.ro.