MARIUS (ex-Spitalu'9) vă invită la Singurul show de STAND-UP COMEDY FĂRĂ VULGARITATE din România

BUCURESTI - 29 octombrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle

Sub îndemnul celebrului scriitor francez Voltaire - ”Să râdem, căci până la urmă cu asta ne alegem”, Marius Gheorghiu, unul dintre comedianţii momentului, le propune amatorilor de stand up comedy un proiect inedit ce va fi lansat vineri, 1 noiembrie, cu începere de la orele 20:30, În Culise (Teatru Pub), o locaţie dedicată show -urilor de gen.

Singurul show de STAND-UP FARA VULGARITATE cu Marius

Singurul show de STAND-UP FARA VULGARITATE cu Marius

STAND-UP COMEDY FĂRĂ VULGARITATE este singurul show de stand-up comedy din România lipsit de vorbe sau cuvinte injurioase, la care veţi râde cu poftă, garantat. În stilul său actoricesc, Marius va încânta publicul timp de o oră, abordând  teme diverse ale realităţii urbane  şi  va ”despica” subiecte ”fierbinţi” despre personajele cotidiene.

Acestea sunt câteva cuvinte despre noul spectacol al celui care declară cu mâna pe inimă că „Eu nu sunt misogin, eu sunt… MARIUS!”.

 Începând cu 1 noiembrie, la show-ul de Stand-Up Comedy Fără Vulgaritate se poate ajunge în fiecare joi, ora 21, În Culise (Teatru Pub), Bucureşti, cât şi în sălile de spectacol sau Pub-urile din toată ţara.

Cunoscut pentru apariţiile sale cu trupa de comedie Spitalu'9, Marius se detaşează şi actualmente îşi face simţită prezența într-un „comedy cu greutate”. Iar garanţia lui e simplă: a realizat peste 1500 de show-uri - stand up comedy – live.

Marius este comediantul care te binedispune în orice condiţii, omul spontan de la care te poţi aştepta la orice, tipul acid care dă de pământ cu complexele oamenilor. Unii îl consideră misogin (posibil să fie!), pentru că femeile din faţa lui nu scapă fără un dialog direct şi sincero-comic . Alţii spun că trăieşte cu destul de multă intensitate glumele, de aceea ridică vocea pe scenă. Se consideră un tip credincios pentru care la început a fost cuvântul... cuvântul "Facebook". Abia după aceea a fost creat Omul!

 Un spectacol care nu trebuie ratat!  Un show de stand up comedy fără E-uri, fără conservanţi, 100% comedie! Pentru că el nu e misogin... el e Marius!