Pentru ca orice copil sa aiba acces la teatru, se pun in vanzare: Doua noi categorii de locuri la piesa de teatru “Cenusareasa”, promotie prietenoasa cu buzunarul mamicilor: 12, 5 si 17,5 lei! 18 mai, ora 11.00– Cinema Patria

BUCURESTI - 14 mai 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle

Dupa succesul inregistrat de “Pinocchio”, piesa de teatru pusa in scena sambata trecuta la Cinema Patria, Teatrul Municipal Ariel din Ramnicu Valcea se intoarce cu o noua capodopera desprinsa din lumea basmelor. Asadar, spre bucuria celor mici, “ Cenusareasa ”, una dintre cele mai iubite printese, vine la aceeasi locatie pentru a le povesti cat mai real posibil copiilor- spectatori momente palpitante din viata ei, asa cum au dezvaluit-o celebrii autori Fratii Grimm.

Teatru pentru copii - Cenusareasa, 18 mai, Cinema Patria, ora 11:00

Teatru pentru copii - Cenusareasa, 18 mai, Cinema Patria, ora 11:00

Aflata in regia lui Alin Paius, piesa de teatru va oferi acelasi joc actoricesc inegalabil care a smuls aplauze, zambete si multa admiratie si la „Pinocchio”, precum si un decor bogat care, alaturi de muzica si dans, ii va introduce pe mici iubitori de arta teatrala intr-o autentica lumea a povestilor.

Si pentru ca toti copiii ar trebui sa aiba acces la arta si cultura, organizatorii – Art Nation Media si Mercada Communication pun in vanzare doua noi categorii de locuri menite sa vina in intampinarea oricarui buget. Asadar, incepand de luni, 13 mai,  puteti achizitiona bilete cu valoarea de 12.5 lei, 17.5 lei si evident cele de 25 de lei, promotia fiind valabila pana la data de desfasurare a evenimentului.

Grabiti-va asadar pentru a prinde cel mai bun loc si nu ratati sansa de a o intalni pe Cenusareasa! Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane si in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, precum si in locatiile BILETOO: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd. Magheru nr 12-14), Sala Palatului, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Flanco, Muzica, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1 si online prin  www.biletoo.ro, www.blt.ro.

 

Taguri: cenusareasa