S-au pus in vanzare biletele pentru “FOLK MARATON”

BUCURESTI - 9 iulie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Nu mai putin de 15 artisti consacrati ai genului folk au confirmat participarea la prima editie de “Folk Maraton”, ce va avea loc pe 30 Septembrie la Sala Palatului din capitala.
Intr-o atmosfera de prietenie, recitalurile mult indragitilor artisti Nicu Alifantis, Vasile Seicaru, Ducu Bertzi, Mihai Nenita, Marius Batu, Pavel Stratan, Maria Gheorghiu, Mircea Baniciu, Vlad Cnejevici, Doru Stanculescu, Sorin Minghiat, Zoia Alecu, Alina Manole si Tapinarii vor fi garantia unui spectacol total.

S-au pus in vanzare biletele pentru “FOLK MARATON”

Timp de aproximativ 4 ore, publicul va avea sansa de a reasculta atat “slagarele folk” cu refrene pline de caldura sufleteasca, cat si poezii, sau balade de dragoste.
Editia I de Folk Maraton vine ca o completare a ciclului de spectacole organizate de Agentia VreauBilet, cu scopul de a promova cultura si arta romaneasca prin intermediul valorilor artistice incontestabile. Evenimentul se va desfasura anual si va contribui la redescoperirea si mentinerea fenomenului muzicii folk in randul tinerilor.

Biletele au fost puse in vanzare, si pot fi achizitionate de la Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, Magazinul Ligia F ( Pache Protopopescu 23), prin Eventim in reteaua magazinelor Germanos, sau online prin www.blt.ro, www.bilete.ro, si www.vreaubilet.ro.

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: Cat. I – 100 RON, Cat.II – 80 RON, Cat.III – 60 RON si Cat.IV – 40 RON.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vreaubilet-ro/s-au-pus-in-vanzare-biletele-pentru-folk-maraton