Sylvie isi cauta dansatoare

BUCURESTI - 27 februarie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

In aceasta perioada, Sylvie se afla in toiul pregatirilor pentru noul sau videoclip ,al single-ului care se bucura de succes, intitulat “Poale’n Brau”. Si, pentru ca filmarile vor avea loc abia la sfarsitul saptamanii viitoare, Sylvie si-a indreptat atentia catre definitivarea coregrafiei ce ii apartine in totalitate, dar si a costumelor originale, cu care artista si dansatoarele isi vor face aparitia in urmatoarea perioada.
De asemenea, artista a decis sa extinda formula actuala si sa mai coopteze inca doua dansatoare care sa o insoteasca atat in videoclipul anuntat, cat si in viitoarele sale concerte.

Sylvie isi cauta dansatoare

Asadar, Sylvie lanseaza anuntul de casting pentru fetele dragute, experimentate si dornice de afirmare , care se pot inscrie la preselectie, sunind la numerele de telefon afisate la sectiunea “contact” pe site-ul artistei www.sylvie.ro, urmand a fi contactate de catre un reprezentant. Cele interesate vor trebui sa trimita de asemenea un mail la adresa afisata pe site, care sa contina cateva fotografii , datele de contact si un CV care sa evidentieze calitatile unei bune dansatoare.
“ “Reteta de success “ impune ca cele doua viitoare dansatoare sa aiba varsta cuprinsa intre 18-25 ani , inaltime in jur de 1,60 m si senzualitate nativa, nu “dobandita”. Le doresc mult succes si sa trimita cat mai rapid datele de inscriere pe mailul afisat pe site-ul www.sylvie.ro. . Ca sa fim in spiritul piesei “Poale in brau”, prefer ca fetele sa fie de oras (adica din Bucuresti) si nu de la tara!” – a mentionat Sylvie.


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vreaubilet-ro/sylvie-isi-cauta-dansatoare