“The Legends of The BlackTop Tour Romania 09 va fi o experienta unica pentru fanii romani!”

BUCURESTI - 28 iulie 2009

Comunicat tip General in Sport

Asociatia pentru Dezvoltarea Culturii si Sportului in Romania si Respect Company au pregatit iubitorilor baschetului o surpriza de proportii: turneul national The “Legends Of The Blacktop – Romania Tour ’09”, un eveniment in premiera in Romania, la care vor participa legendele street-ball-ului mondial, componentii echipei AND 1 din SUA.

THE AIR UP THERE, THE PROFESSOR, AO, AIR BAMA, HIGH RIZER, BIG SWOAL sau BAD SANTA sunt doar cateva nume sonore ale echipei AND 1 care au acceptat cu entuziasm invitatia organizatorilor in Romania, promitand in acelasi timp un show exploziv pentru fanii acestui sport.
Faimoasa echipa va face deliciul publicului in cadrul celor trei spectaculoase meciuri de baschet ce se vor disputa in trei orase din tara noastra astfel:

-pe 11 Septembrie la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj, incepand cu orele 19:00, impotriva jucatorilor de baschet ce fac parte din Selectionata Echipei “U Mobitelco “ Cluj-Napoca;
-pe 12 Septembrie la Sala Transilvania din Sibiu, unde ii vor avea ca adversari pe fostii jucatori ai echipei de aur CSU Sibiu printre care: Benny Pelger, Cornel Alecu, Alex Kovacs, Bogdan Spanu, Gyuri Grunwald, Markus Pelger , Alex Rubint, Andrei Dinu si Zeliko Bubanja, dar si jucatori activi mai tineri;
-pe 14 Septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti, unde ii vor avea rivali pe jucatorii echipelor CSA Steaua-Turabo si Rapid Bucuresti.
Cu privire la acest eveniment, THE PROFESSOR, capitanul echipei AND 1 a declarat ca turneul va reprezenta o “sansa unica pentru spectatorii din Romania, o experienta ce nu merita pierduta” datorita spectaculozitatii show-ului si acrobatiilor unice de mare dificultate pe care le vor executa pe parcursul disputelor.
Referitor la cum isi va petrece timpul liber in tara noastra, capitanul a afirmat ca se va relaxa “dand o tura” de oras si vizitand, in masura posibilitatilor, atractiile turistice ale Sibiului, Clujului si capitalei. Daca nu va fi foarte extenuat, jucatorul nu exclude iesirea intr-un club, alaturi de colegii sai. Dupa terminarea turneului din Romania, AND 1 va performa in alte 5 tari din estul Europei.
In varsta de 25 de ani, The Proffesor joaca baschet de la 3 ani si are la activ peste 150 de meciuri in calitate de component al echipei AND 1, fiind singurul component de culoare alba al echipei.
Biletele pentru meciurile turneului national “Legends Of The Blacktop – Romania Tour ’09” pot fi achizitionate, de la casa de bilete a Casei de Cultura a Studentilor, Sala “Horia Demian’,Agentia Teatrului National – Cluj, Teatrul Gong din Sibiu, iar in Bucuresti la Magazinul FOR YOU din Calea Mosilor nr.205, Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, si online prin www.re5pect.ro , www.5la5.ro, www.vreaubilet.ro , www.bilete.ro, preturile acestora fiind impartite pe categorie de loc : Cat. VIP – 120 RON, Cat.I – 90 RON, Cat. II – 70 RON, si Cat. III – 50 RO

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vreaubilet-ro/the-legends-of-the-blacktop-tour-romania-09-va-fi-o-experienta-unica-pentru-fanii-romani