Thomas Anders - MODERN TALKING pe 10 decembrie la Sala Palatului!!!!!!!!

BUCURESTI - 9 august 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Luna decembrie este cu adevarat luna cadourilor pentru bucuresteni! In afara de evenimentul cu traditie “Craciun Vienez”, pe care Vreau Bilet il ofera de 7 ani de zile, aceeasi agentie il aduce in premiera la Sala Palatului pe 10 decembrie, ora 19.00 pe Thomas Anders, solistul de exceptie al trupei de renume mondial Modern Talking.

Thomas Anders - MODERN TALKING  pe 10 decembrie la Sala Palatului!!!!!!!!

Cu un background muzical fantastic şi cu o bogata experienţă in show business, Thomas Anders va reconstitui atmosfera fermecatoare a anilor ‘80 prin piese binecunoscute ale formatiei Modern Talking precum: “Brother Louie”, “Cheri, Cheri Lady”, “You’re my heart, you’re my soul”, “Sexy sexy lover”, “You can win what you want”, “You are not alone” si multe altele. Show-ul 100% live al artistului Thomas Anders – Modern Talking va fi completat de o trupe de acompaniament ce va crea o atmosfera unica, atat de apreciata la nivel international.

Thomas Anders este atat un interpret extraordinar, autor si compozitor, dar şi un adevarat profesionist in divertisment, capabil sa aduca adevărata atmosfera cosmopolită europeana in cadrul oricarui eveniment. Cu un farmec fascinant asupra membrilor audienţei sale, pe care ii poarta de fiecare data intr-o calatorie muzicala prin timp. Nenumăratele sale melodii creaza o atmosferă de vis şi readuc amintirile unei perioade cu adevarat memorabile. Thomas Anders este un reprezentant adevărat şi original al celor mai bune clipe pe care cultura pop le are de oferit.

“Piesele de mare impact ce au generat vanzari fabuloase de peste 75 milioane de materiale discografice vandute, precum si show-urile explozive ale trupei, il fac pe Thomas Anders - vocea Modern Talking, unul dintre cei mai semnificativi reprezentanti ai perioadei muzicale a anilor ‘80”, mentioneaza Pepino Popescu, Presedinte-Director general Vreau Bilet.

Va anuntam ca biletele au fost puse in vanzare in reteaua Vreau Bilet - et. 2 - Unirea Shopping Center si Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro .


Informatii generale:

Modern Talking a fost cel mai de succes duo pop german si a definit cu adevarat istoria muzicala de dupa 1980. Cu un succes deosebit in toate topurile, trupa a vândut peste 75 milioane de copii ale înregistrărilor lor în numai trei ani, atingând un statut legendar, care a durat decenii intregi.

Thomas Anders a continuat să isi dezvolte carisma speciala pe masura dezvoltarii continue si de succes a carieraei solo. Aparitiile in concerte la nivel mondial l-au surprins performand pentru publicuri de până la 85 mii de spectatori, angajandu-se in turnee magnifice cu destinaţii îndepărtate, cum ar fi Cape Town, Hong Kong, Santiago de Chile şi Moscova. Creativitatea sa artistică, atat de apreciata, i-au adus o multitudine de premii, inclusiv 'Golden Europa', 'Camera de Aur', 'World Music Award' şi 'Bambi'.

În ciuda succeselor nenumărate pe care le-a realizat si toate oportunitatile de care s-a bucurat, un lucru nu s-a schimbat la Thomas Anders – sentimentul profund de conexiune cu regiunea sa de origine. Oraşul Koblenz, unde locuieşte împreună cu soţia sa Claudia şi fiul Alexandru, este centrul vieţii sale şi sursa din care acesta isi atrage puterea să mearga cu atata forta pe culmile succesului.