Poze Vunk

 • Concert UNICEF

  Poza: UNICEF: Lucia, Vunk si Smiley canta pentru copiii vulnerabili din Romania

 • Concert Caritabil pentru HOSPICE Casa Sperantei

  Poza: Concert PINKTOBER cu Vunk, Antonia, Bandidos si Cristi Nistor la Hard Rock Cafe

 • Concert UNICEF Hard Rock Cafe

  Poza: UNICEF: sunt sute de mii de copii vulnerabili in Romania care au nevoie de sprijin. Lucia, Vunk si Smiley canta pentru a-i ajuta!

 • Smiley

  Poza: UNICEF: Peste 350 de persoane au participat la concertul sustinut de Lucia, Vunk si Smiley si au donat pentru a sprijini copiii vulnerabili

 • Concert VUNK la Old City

  Poza: Concert VUNK la Old City

 • #ZiuaDorului

  Poza: Ajuta-ne sa transformam Ziua Dorului in sarbatoare nationala! Fii ambasaDOR!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul vunk.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la vunk. Pozele pe tema vunk cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul vunk, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la vunk, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la vunk.