Dragos Nicolaescu a fost numit Director General al Ness Technologies in Romania

BUCURESTI - 23 aprilie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Ness Technologies, Inc. (NASDAQ: NSTC), furnizor global de solutii si servicii informatice, a anuntat astazi ca Dragos Nicolaescu a fost numit Director General al Ness Technologies in Romania.

Ness Technologies, Inc. (NASDAQ: NSTC), furnizor global de solutii si servicii informatice, a anuntat astazi ca Dragos Nicolaescu a fost numit Director General al Ness Technologies in Romania, incepand cu data de 22 aprilie 2009. El ii succede lui Otakar Smolik, care a detinut interimar pozitia de Country Manager.

“Dragos este un mare plus pentru echipa noastra.” a declarat Otakar Smolik, fostul Country Manager interimar al Ness Technologies in Romania “Experienta si expertiza sa in ce priveste piata IT din Romania, cumulate cu realizarile personale notabile in materie de management, business development si strategie de vanzari, vor contribui la dezvoltarea in continuare a companiei. Sunt deplin convins ca experienta si calitatile de manager ale lui Dragos vor avea un aport semnificativ la intarirea capabilitatilor deja recunoscute ale Ness Technologies in Europa de Est. As vrea sa-i urez mult succes.“

Dragos Nicolaescu se va alatura echipei Ness Romania, dupa o perioada de patru ani in care a detinut functia de Country Manager al Fujitsu Siemens Computers Romania. Pe parcursul acestor ani, a reusit sa aduca Fujitsu Siemens Computers Romania in top 3 al celor mai mari jucatori de pe piata IT romaneasca, Are mai bine de 14 ani de experienta in vinzari pe piata IT din Romania si multi ani de experienta internationala, activand in cadrul mai multor corporatii globale.

Misiunea domnului Nicolaescu in cadrul Ness Technologies consta in administrarea operatiunilor la nivel national si international si dezvoltarea de business. El se va focaliza pe pastrarea pozitiei de lider pe care Ness Romania o detine pe piata IT si pe promovarea in regiune a resurselor globale ale companiei. Domnul Nicolaescu ii va raporta direct lui Ivan Hruška, Preşedinte Ness Technologies Europa.

Operatiunile desfasurate de Ness Technologies in Romania fac parte din cele operate de companie in 18 locatii din intreaga lume. Ness Technologies are mai bine de de 15 ani de activitate pe piata IT din Romania si este cel mai mare furnizor de servicii IT in domeniul utilitatilor. Compania ocupa locul 3 in rindul integratorilor de sisteme ERP si al furnizorilor de servicii IT de tip ERP. NESS Technologies are aproximativ 150 de angajati si colaboratori, care isi desfasoara activitatea in cele doua locatii pe care le detine in Bucuresti si Iasi.

Despre Walter&Smith

Despre Ness Technologies

Ness Technologies (NASDAQ: NSTC) este un furnizor global de servicii si solutii IT avand o expertiza specializata in dezvoltarea de produse software, integrare de sisteme, dezvoltarea de aplicatii si consultanta si distributie de software. Ness are la baza portofoliului sau de solutii si servicii IT un model de livrare global care combina offshore, near-shore si echipe locale. Cu 8,300 de angajati, Ness isi desfasoara activitatea in 18 tari are dezvoltate numeroase aliante si parteneriate cu vendori de software si hardware din intreaga lume.

Pentru mai multe detalii despre Ness, vizitati www.ness.com.

Walter&Smith/ PR Department
Phone: 004 (021) 315.03.62
Fax: 004 (021) 315.03.63

pr@walter-smith.ro