Prezent la IFA 2009, Fujitsu își prezintă cele mai noi și mai atractive produse

BUCURESTI - 7 septembrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Primele notebook-uri cu funcţii multiple touch, monitoare și PC-uri ce respectă ulimele standarde în materie de protecţia mediului și distracţie „made4you” pentru gameri

Sub sloganul „made4you”, Fujitsu își prezintă cele mai noi produse în pavilionul 13 al salonului IFA 2009. La Berlin, familiei proGREEN i se va alătura acum PC-ul 0-Watt, iar două alte produse își vor face premiera mondială: serverul CELVIN®NAS, un server de reţea destinat divertismentului multimedia pe toate tipurile de platforme; și modelul LIFEBOOK T3310, primul notebook de la Fujitsu cu funcţii multi-touch. Unul dintre cei mai importanţi furnizori de infrastructură, Fujitsu dezvăluie la IFA alte două atracţii principale: Celsius Ultra – cel mai rapid PC răcit cu aer destinat împătimiţilor de jocuri - și notebook-ul AMILO Xi3670. Prin intermediul accesoriilor sale speciale, cum este „Air Command”, de la Fujitsu EE Control, ce combină funcţiile de control Wii cu cele ale unui „Air Mouse”, AMILO Xi3670 vă oferă o paletă largă de opţiuni de divertisment.
„PC-urile prezentate la IFA sunt o creaţie a laboratoarelor noastre de cercetare de la Augsburg,” explică Rajat Kakar, Vice-president și Head of Clients Group la Fujitsu Technology Solutions. „Scopul nostru este să le oferim consumatorilor finali cele mai bune produse cu putinţă; dorinţa noastră este ca acestea să conţină tehnologie de cea mai nouă generaţie, să aibă funcţii de înaltă calitate și un design inovator, dar mai presus de toate, după cum o dovedește și sloganul nostru – „made4you” – să îndeplinească cerinţele specifice ale fiecăruia dintre clienţii noștri.”

Tehnologie „verde” și performanţă! Monitoare ecologice cu imagine de cea mai bună calitate

Prin intermediul primelor sale modele de PC-uri și monitoare 0-Watt, Fujitsu devine liderul mondial al tehnologiei informaţionale „verzi”. Când nu sunt folosite, PC-urile ecologice 0-Watt din familia proGREEN nu consumă curent electric deloc. Rezultatul: evitarea risipei de energie și a costurilor suplimentare, deci, protejarea mediului înconjurător.
Tot la IFS, Fujitsu prezintă monitoare cu imagine de cea mai bună calitate, al căror consum electric este extrem de redus. Bazate pe tehnologia panourilor IPS (In-plane switching), aceste monitoare garantează o calitate optimă a imaginii și culori strălucitoare pe o suprafaţă de peste 2,3 milioane de pixeli, ceea ce le recomandă ca produse ideale pentru procesarea profesională de imagini, filme HD, jocuri și alte aplicaţii. Graţie tehnologiei IPS și unui unghi de vizionare extrem de larg, vă veţi bucura de o imagine perfectă din orice poziţie. De asemenea, monitoarele pot fi conectate la diverse surse de imagine de înaltă rezoluţie, cum ar fi PC-uri, Notebook-uri, dar și DVD-playere, console de jocuri, sau aparatură foto și video de ultimă generaţie.

Ultimul cuvânt în experienţa de joc

Inimile tuturor gamerilor vor bate mai repede la vederea lui Celsius Ultra, cea mai rapidă platformă răcită cu aer de la Fujitsu, destinată în totalitate împătimiţilor de jocuri. Modelul are la bază seria de PC-uri CELSIUS, creată de laboratoarele noastre din Augsburg. Compania noastră a luat în considerare nevoile speciale ale gamerilor, cum ar fi upgradarea facilă a sistemului, sau siguranţa investiţiei. Noul cap de serie al familiei noastre de PC-uri destinate jocurilor este dotat cu cele mai performante componente, cum ar fi procesorul Intel®Core™ i7 975 Extreme Edition, placa de bază FTS D2778-x, 12 GB DDR3 de memorii la 1333 de Mhz pentru performanţă maximă, dar și două plăci de sunet Creative Titanium X-Fi și două plăci video EVGA GeForce 295 GTX.
Cealaltă noutate ce urmează a fi lansată la IFA este notebook-ul AMILO Xi3670. Cu o carcasă bicoloră, în tonuri de roșu și negru, notebook-ul este dotat cu numeroase funcţii multimedia, pentru a oferi o experienţă de joc completă. Pe lângă placa video NVIDIA GeForce GT130M, este echipat cu o interfaţă HDMI pentru a putea fi conectat la un monitor, sau la un televizor, cu un display de înaltă rezoluţie în format 16:9, unitate optică Blu-Ray și webcam (1,3 megapixeli) integrate. Notebook-ul AMILO Xi3670 combină funcţiile unui panou de control Wii cu cele ale unui „Air Mouse”, garantând ore întregi de distracţie prin intermediul unor accesorii speciale, cum este „Air Command” de la Fujitsu. Oferta este completată de mouse-ul special pentru jocuri GL 5600 și de căștile Vibra HS P2000, amândouă, în aceleași nuanţe de roșu și negru, asortate cu carcasa.

O atingere delicată: primele notebook-uri de la Fujitsu dotate cu funcţii multi-touch

La IFA, Fujitsu va prezenta, de asemenea, primele sale notebook-uri dotate cu funcţii multi-touch: modelele LIFEBOOK T4410 și T4310. Acestea permit introducerea datelor într-o manieră mai intuitivă, fie cu mâna, fie prin intermediul unui stilou multifuncţional, sau al unui program de recunoaștere a scrisului de mână. Display-ul turnant transformă notebook-ul într-un tablet PC extrem de flexibil. Tehnologia de ultimă generaţie de la Intel® asigură performanţe de invidiat. Indicatoarele LED și senzorul de lumină ambientală, cu nivelul său ajustabil de luminozitate, asigură un contrast mai bun și o mai bună lizibilitate în spaţiile deschise. În plus, modelele sunt ideale pentru utilizarea mobilă, având nu mai mult de două kilograme. Porturile integrate 3G/UMTS, WLAN și Bluetooth oferă un nivel optim de conectivitate. Fie că vă aflaţi la servici, sau într-o călătorie, dotările de siguranţă opţionale, cum ar fi recunoașterea amprentelor, protejează sistemul împotriva accesului neautorizat.

Streaming audio și video în absenţa unui PC

Fujitsu prezintă la IFA 2009 gama de produse CELVIN, ce oferă – pentru prima dată – două servere de reţea de mare performanţă, destinate consumatorilor individuali și companiilor mici. Serverele CELVIN® NAS Q600 și Q700 centralizează datele personale, sau cele ale companiilor, punându-le la dispoziţia tuturor dispozitivelor, fie că sunt echipate cu sisteme Windows, Mac, sau UNIX. Gamerii vor fi entuziasmaţi să descopere că până și consolele de jocuri precum X-Box 360, sau Sony PS 3 pot transmite în timp real date video prin intermediul serverului CELVIN NAS. Dispozitivele pot fi utilizate, de asemenea, ca servere de backup, printare, sau stocare de fișiere. Fujitsu oferă o soluţie specială de backup al datelor, cu numeroase posibilităţi de setare.

Un mini PC stilat

O altă atracţie expusă la IFA este ESPRIMO Q1500, un nou mini PC cu un design neobișnuit. Graţie carcasei ornamentale, acest PC mic, dar complet echipat, are toate funcţiile necesare, dar și un design atrăgător. Dotat cu tehnologia de ultimă generaţie Intel®Centrino Mobile, dar și cu numeroase funcţii multimedia, îndeplinește toate cerinţele unui desktop, fiind, în același timp, o sursă ideală de divertisment pentru apartamentul dumneavoastră. Fie că navigaţi pe Internet, ascultaţi muzică, sau urmăriţi filme HD, ESPRIMO Q1500 este compatibil cu o paletă largă de aplicaţii, atât pentru birou, cât și pentru amuzamentul dumneavoastră în timpul liber. În plus, modelul este extrem de silenţios și consumă foarte puţin curent electric.
Mai multe informaţii la: http://ts.fujitsu.com
Imagini ale principalelor produse prezentate de Fujitsu la IFA pot fi descărcate de la:

Despre Walter&Smith

Despre Fujitsu
Pe piaţa mondială actuală, Fujitsu este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT pentru mediul de afaceri. Cu aproximativ 175.000 de angajaţi ce deservesc clienţi din 70 de ţări, Fujitsu îmbină o reţea globală de specialiști în sisteme și servicii, cu echipamente de calcul și comunicaţii extrem de fiabile și tehnologii avansate pentru a oferi soluţii competitive clienţilor săi. Sediul central din Tokyo, Fujitsu Limited (TSE:6702) raporteaza castiguri de aproximativ 4,6 bilioane de yeni (47$ miliarde) pentru sfârșitul anului fiscal, 31 martie 2009. Pentru mai multe informaţii vizitaţi: www.fujitsu.com
Despre Fujitsu Technology Solutions
Fujitsu Technology Solutions este principalul furnizor de infrastructură IT din Europa, fiind prezent pe cele mai importante pieţe din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, dar și din India, deservind atât companiile mari, mici și mijlocii, cât și consumatorii obișnuiţi. Prin intermediul abordării dinamice a infrastructurilor, compania oferă un portofoliu complet de soluţii, servicii și produse IT, de la soluţiile pentru clienţi, la cele pentru centrele de date, și de la cele tip Managed Infrastructure, la Infrastructure-as-a-Service. Fujitsu Techonology Solutions are peste 10.000 de angajaţi și este parte a grupului Fujitsu, companie cu prezenţă internaţională. Pentru mai multe informaţii vizitaţi: http://ts.fujitsu.com/aboutus
WALTER&SMITH
Phone: 004 (021) 315.03.62
pr@walter-smith.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/waltersmith/prezent-la-ifa-2009-fujitsu-isi-prezinta-cele-mai-noi-si-mai-atractive-produse