Wants

Definitie Wants

Forma, care prinde contur in functie de cultura si personalitatea indviduala, in care se exprma nevoile umane de baza. De exemplu, nevoia de a stapanai foamea poate sa ia forma unei pofte de carne de catre o persoana sau a unei pofte de fructe de o alta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Wants? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Wants.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Wants. Definitiile termenilor despre Wants cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Wants, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Wants.