Warrant

Definitie Warrant

Document ce autorizeaza o anumita persoana sa indeplineasca activitate bine definita. Bilet la ordin garantat printr-un gaj.Spre exemplu, la bursa, un certificat atasat pentru un titlu, da dreptul detinatorului sa cumpere actiuni, in numele companiei (pe care o reprezinta) la un pret fixat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Warrant? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Warrant.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Warrant. Definitiile termenilor despre Warrant cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Warrant, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Warrant.