Warranty

Definitie Warranty

Garantia pe care o da un fabricant conform careia un produs va fi reparat, inlocuit sau sa vor returna banii daca se descopra o defectiune a produsului intr-un anumit interval de timp, daca produsul nu indeplineste functiile pentru care a fost fabricat sau daca nu se inalta la nivelul rezonabil al asteptarilor cumparatorului. Vezi Express Warranty Implied Warranty Promotional Warranty Protective Warranty.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Warranty? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Warranty.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Warranty. Definitiile termenilor despre Warranty cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Warranty, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Warranty.