22 Noiembrie, Black Friday 2013: ceasuri originale de la WatchShop.ro!

BUCURESTI - 14 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Social, Retail

Live site

WatchShop.ro face parte din Grupul Evolution Prest ( EvoMAG.ro) si in consecinta, incepe mai devreme Campania de Black Friday, asa cum a fost anuntat de catre conducerea Companiei in urma cu 2 zile. Pe data de 22 Noiembrie vor fi afisate pe site reducerile speciale .

22 Noiembrie,  Black Friday 2013: ceasuri originale de la WatchShop.ro!

WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri originale  din Romania,  participa la marele eveniment cu reduceri de pana la 90% la ceasuri de marca, reduceri fenomenale  care se acorda pana la acest nivel numai o data in an. De Black Friday.

Anul acesta, spre deosebire de anul trecut, oferta noastra va fi mult mai bogata, vor exista reduceri la branduri vedeta, branduri care nu au mai fost incluse nicioadata in aceasta campanie dar care sunt foarte cerute de clienti in restul anului.

Din experienta anului trecut, in acest an, in ziua de Black Friday (pe care WatchShop.ro o va tine pe 22 Noiembrie),  ne asteptam la o crestere de peste 25 de ori a numarului de vizite in comparatie cu o zi obisnuita de Vineri si la o crestere a valorii comenzilor de  aproape  30 de ori fara de o zi normala.

In plus fata de reducerile  de  Black Friday,  clientii  beneficiaza  de posibilitatea de a returna produsul comandat intr-un interval de 365 de zile.  Aceasta politica este recent introdusa pe site si este un mod de a demonstra celor care vor cumpara pentru prima data de la noi cu ocazia Black Friday ca ne respectam clientii si ca suntem profesionisti atat la nivelul calitatii produselor comercializate cat si la nivelul serviciilor. Intr-un cuvant, Black Friday este un moment bun de a achizitiona chiar si in rate ceasul dorit. Pe WatchShop.ro poti cumpara produse in 12 rate fara dobanda prin diverse modalitati de plata.

In plus, se pot cumpara ceasuri barbatesti sau de dama la pret de Black Friday inca de pe acum. In cazul in care produsul cumparat inainte de eveniment intra in promotie in ziua respectiva, clientul primeste diferenta de bani dintre pretul platit si pretul afisat de Black Friday. Regulamentul complet se poate gasi pe www.watchshop.ro.

Desi avem un Showroom in Bucuresti in Sos. Mihai Bravu nr 251-253, cu ocazia Black Friday 2013, ii invitam pe clientii nostri sa comande online, pentru a se asigura ca isi rezerva in acest fel produsul dorit.  Cea mai sigura metoda de a obtine  un ceas la o reducere buna este sa il comanzi online chiar daca ulterior doresti sa il ridici  personal din Showroom.  

Despre WATCHSHOP

WatchShop.ro este cel mai mare magazin online de ceasuri originale, cu produse pentru barbati, femei si copii. Magazinul pune la dispozitia clientilor sai produse de marca, originale, precum si o serie de facilitati la achizitionare. WatchShop.ro este lider pe piata in vanzarea de ceasuri online, in Romania. Clientii WatchShop.ro pot alege ceasuri din gama diversificata a magazinului: ceasuri clasice, de lux, fashion sau sport.