WatchShop iti recomanda : ceasul SUUNTO, partenerul tau in activitati sportive

BUCURESTI - 10 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Sport, Tehnologie, Internet

Suunto este o companie producatoare de instrumente precise de masura pentru o gama variata de sporturi: inot, scufundari, atletism, ciclism, alpinism, sporturi de iarna, fiind ideale pentru iubitorii de activitati fizice in aer liber.

WatchShop iti recomanda : ceasul SUUNTO,  partenerul tau in activitati sportive

Ceasurile SUUNTO au functii speciale, pot monitoriza pulsul, au cronometru, numaratoare inversa, altimetru, barometru, iluminare. Ceasurile marca SUUNTO te ajuta sa iti monitorizezi activitatea atunci cand faci sport si vrei sa iti imbunatatesti performantele.  

Preturile variaza intre 360 ron la modelul TRAINING SS015862000 M1 si 3578 ron la modelul ELEMENTUM SS014527000 Aqua Steel.

Un model deosebit este TRAINING SS015858000 M4 cu centura SUUNTO Dual Comfort inclusa. Acesta afiseaza caloriile consumate, are capacitate de memorare a valorilor inregistrate si posibilitate de analiza a acestora prin intermediul Movescount (pana la 80 de inregistrari) . De asemenea exista posibilitatea conectivitatii la calculator in vederea analizei si transferului datelor de antrenament cu cablu USB pe site-ul Movescount.com.

Transport gratuit  si garantie 2 ani

Pentru ca apreciezi seriozitatea si rapiditatea, www.watchshop.ro ofera, la toate produsele  din gama SUUNTO, transport gratuit si livrare in 24-48 de ore. Garantat ! De asemenea, asigura si garantie 2 ani pentru toate produsele.

Platesti cum vrei

Prin www.watchshop.ro, poti achizitiona produsele SUUNTO in 12 rate Card Avantaj, card Visa sau Mastercard ( online sau in Showroom prin POS ), transfer bancar, ramburs la livrare sau numerar ( in Showroomul din Maximilian Popper nr 20 ) . 

Despre WATCHSHOP

WatchShop.ro este un magazin online de ceasuri de mana, cu produse pentru barbati, femei si copii. Magazinul pune la dispozitia clientilor sai produse de marca, originale, precum si o serie de facilitati la achizitionare. WatchShop.ro este lider pe piata in vanzarea de ceasuri online, in Romania. Clientii WatchShop.ro pot alege ceasuri din gama diversificata a magazinului: ceasuri clasice, de lux, fashion sau sport.