WatchShop te innoieste in fiecare zi!

BUCURESTI - 17 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Social, Sport, Retail

WatchShop devine incepand cu luna Octombrie dealer oficial pentru marcile de ceasuri Police si Festina.
Dupa ce in Septembrie WatchShop a achizitionat Davosa, un alt brand de renume din lumea ceasurilor, in Octombrie, WatchShop a introdus in oferta sa Police si Festina.

WatchShop te innoieste in fiecare zi!

Ceasurile Police

Police este un brand foarte cunoscut si iubit in general de tinerii indrazneti. Ceasurile Police inseamna moda, indrazneala si hotarare de caracter, au un design  contemporan, nonconformist.

Bruce Willis,George Cloony, David Beckham si Antonio Banderas  au fost de-a lungul timpului imaginea acestui brand, contribuind asocierea imaginii brandului cu ideea de masculinitate, tinerete, depasirea barierelor.

Magazinul de ceasuri online WatchShop.ro, ofera Police la preturi ce variaza intre  518 ron la modelul VANTAGE P13077MPBS-02, si 1414 ron pentru modelul SIDEWINDER P12086JSB-02 Cronograf.

Un model deosebit care uimeste prin design si indrazneala  este GLORY P11598JSU-02A pe care il poti achizitiona la pretul de 916 ron.

Intr-un cuvant, Police sunt ceasuri cu atitudine!

Alte noutati de la WatchShop sunt ceasurile Festina.

Festina este sinonim cu eleganta si functionalitatea, dar si cu spiritul sportiv. Ceasurile Festina sunt atat pentru cei care pretuiesc confortul dar si pentru cei care apreciaza frumusetea.

Festina inseamna expresivitate, fiecare colectie aparuta sub acest nume, exprima emotii universale precum dragoste, libertate, pasiune si bineinteles atractie.

Ceasurile Festina sunt prezente in orice colt al Planetei si aduna intensitatea si varietatea sentimentelor  traite de oricine.

Pe WatchShop.ro gasesti ceasuri Festina la intre 468 ron si 2463 ron.

Ca modele iti recomandam TREND CERAMIC F16394/2 la pretul de 767 ron ( ceas de dama, Quartz, cu mechanism Miyota) sau CHRONO BIKE F16599/3 TourChrono 2012 la pretul de 1513 ron, un ceas barbatesc, mechanism Quartz, de provenineta japoneza.

Pana la finalul anului, WatchShop.ro va continua sa includa in oferta  sa branduri noi de ceasuri de mana. Urmariti site-ul  ca sa fiti la curent cu toate noile aparitii, in felul  acesta veti avea asigurate de la WatchShop, cadourile pentru apropiati.

Despre WATCHSHOP

WatchShop.ro este un magazin online de ceasuri de mana, cu produse pentru barbati, femei si copii. Magazinul pune la dispozitia clientilor sai produse de marca, originale, precum si o serie de facilitati la achizitionare. WatchShop.ro este lider pe piata in vanzarea de ceasuri online, in Romania. Clientii WatchShop.ro pot alege ceasuri din gama diversificata a magazinului: ceasuri clasice, de lux, fashion sau sport.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/watchshop/watchshop-te-innoieste-in-fiecare-zi