Wave Division face valuri pe Internet

BUCURESTI - 5 iunie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Wave Division, specialista în In-store Marketing, şi-a lansat de curand site-ul de companie. Pe lângă prezentarea completă a companiei, conceptul web propune câteva abordări de actualitate: Wave Division a lansat un blog, difuzează un newsletter de specialitate, oferă consultanţă gratuită pe domeniile sale de expertiză şi propune clienţilor săi un bonus: Spider 2.0 – un software marca Wave Division care oferă rapoarte customizate şi monitorizarea in timp real a proiectelor derulate.

Site-ul Wave este mai mult decât o prezentare live a agenţiei. Pe lângă principiile de funcţionare, echipa, partenerii şi serviciile puse la dispoziţie, www.wavedivsion.ro prezintă mai multe tipuri de soluţii de marketing cu sfaturi din experienţa proprie, studii de caz şi rezultate detaliate.

Atuul www.wavedivision.ro este sistemul de raportare în timp real Spider2.0. Acest sistem a fost dezvoltat utilizând ultima tehnologie în domeniu şi va fi folosit în continuare pentru monitorizarea programelor de sampling şi merchandising ale clienţilor.

“Aplicaţia noastră online – Spider 2.0 - concepută în mai multe limbi, oferă raportări în timp real sub formă de tabele, grafice şi analize; ideea care a stat la baza acestui demers este atât dorinţa noastră de transparenţă, cât şi nevoia clienţilor noştri - pe care am înţeles-o pe deplin - de a fi în permanenţă conectaţi la evoluţia unui proiect în derulare, coborând costurile şi crescând eficienţa sa.” - declară Al Kamara, CEO-ul companiei. “Un sistem de raportare şi monitorizare în timp real vine, în mod firesc, să sublinieze viziunea noastră: aceea de a fi cei mai buni din domeniu!”

Despre Wave Division SRL

Fondată în 2000 sub numele de Net Marketing, compania Wave Division este una dintre cele mai importante agenţii BTL din România. Ea oferă servicii diversificate, îndreptate către sprijinirea companiilor în a-şi îmbunătăţi vânzările şi profitul.

Serviciile oferite de Wave constau în sampling în magazine, merchandising, promoţii, consultanţă de vânzări şi de display / prezenţa la raft, lansări de produse, implementări la punctele de vânzare, design şi producţie grafică, toate concentrate pe recuperarea investiţiei pentru producători şi retaileri.

Portofoliul Wave include companii precum Danone, Procter & Gamble, Kosarom, Tetra Pak, Agroli, Lekkerland, Samsung or Strauss Romania.
Wave Division
The Tower Building, et. 3 / str. Pantelimon nr. 10-12 / Bucuresti, sect. 2
Tel. 021- 204 76 06 / Fax. 021- 204 76 09
www.wavedivision.ro

ioana@crome.ro