Piese si consumabile tractoare, combine si utilaje agricole

Adjud - 24 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Agricultura

Performanța in agricultura se obtine cu utilaje și echipamente de calitate. Pentru ca acestea sa functioneze cat mai bine si in parametrii recomandati de producator, este nevoie de mentenanta si reparatii cu produse si piese pentru utilaje agricole originale (sau piese after-market compatibile recomandate de producator).

Piese si consumabile utilaje agricole

Piese si consumabile utilaje agricole

Agripiese® - Partenerul ideal al oricarui fermier!

Compania noastra are o experienta de peste 15 ani in importul si comercializarea utilajelor agricole, pieselor de schimb si a consumabilelor. Oferim consultanta si o gama diversificata de produse, de cea mai buna calitate, asigurand tuturor fermierilor posibilitatea de a alege doar variante garantate 100%. Depozitul nostru principal este in Adjud, Vrancea si livram comenzi pe intreg teritoriul Romaniei.

Cea mai buna metoda pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri este aceea de a fi mereu la curent atat cu tot ce este nou in domeniu pe piata agricola internationala, cat si cu tehnologia actuala folosita pentru a cauta solutiile dorite.

Tocmai de aceea, compania noasta a decis sa vinda utilaje si piese pentru echipamente agricole si prin intermediul unui magazin online, extrem de accesibil si simplu de utilizat.

Care sunt avantajele Agripiese®?

Compania noastra va pune la dispozitie prin intermediul magazinului nostru online o gama de peste 10.000 de produse, piese si consumabile pentru utilaje agricole, cu disponibilitate imediată, livrabile din stoc a doua zi. Catalogul nostru online prezinta denumirea si specificatii tehnice pentru toate produsele aflate in oferta.

Oferim produse de calitate superioara, de la cei mai importanti producatori din domeniu, pe care le livram mereu cu garantie si promptitudine!

Oferta si serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice.

Respectam toate normele si procedurile legale privind comertul online și protectia datelor cu caracter personal, posibilitatea de a plasa si face plata comenzilor online, de a returna sau refuza produsele care nu se potrivesc in termen de 14 zile, de a primi banii inapoi in caz de anulare sau retur al comenzii.

Oferim mai multe modalitati de plata, flexibile si la indemana oricarui client. Asfel puteti alege sa achitati produsele online, cu cardul bancar, ramburs direct la curier, cash sau cu cardul, daca ridicati produsele din unul dintre magazinele sau punctele noastre de lucru.

Asiguram piese de origine sau aftermaket pentru marcile cunoscute, de la John Deere, Claas, Fendt, Ford, New Holland, Massey Ferguson, Deutz, Case, Fiat, Forson și altele.

Cele mai cautate componente sunt piesele pentru tractoare, piese pentru combine, uleiurile si anvelopele.

Contactati-ne pentru orice intrebare sau nelamurire:

Telefonic: 0771.572.210

Live Chat direct pagina magazinului online!

E-mail: office@agripiese.ro

Facebook: fb.com/agripiese


Agripiese este promovat digital de catre Web Activ.

Despre Web Activ

Suntem o agenție digitală full service și ne definim ca o echipă consolidată și stabilă de peste 15 ani, formată din specialiști în programare, creație web design, suport, management de proiect și marketing online.