Oare conteaza modul de prezentare....?

Oradea - 3 octombrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Multi dintre noi ne gandim daca conteaza modul de prezentare al produselor si serviciilor pe care le oferim...
Majoritatea firmelor mici si mijlocii din Romania nu ofera prea mare atentie modului de prezentare a produselor si serviciilor pe care le promoveaza, acest aspect fiind neglijat sau lasat pe mana unor oameni care nu au nici un interes legat de aspectul produselor...

In cele mai multe cazuri imaginea unui produs este afectata de lipsa de interes sau din dorinta de a face economii, Web Design Media Srl a intalnit multe cazuri in care designul unui ambalaj sau modul de prezentare a unui produs a fost lasat la indemana tipografiilor , acestea nu au nici un interes aparte pentru a creea un design atractiv pentru client deoarece interesul tipografiilor este de a tipari cat mai mult si nu dezvoltarea unei imagini de produs.

Pentru a evita eventualele neplaceri legate de calitatea designului efectuat de asemenea persoane care nu au nici un interes fata de modul de prezentare al produsului va recomandam sa apelati la agentii de publicitate specializate.

Agentia de Publicitate WEB DESIGN MEDIA Srl, a inceput activitatea de design publicitar si pentru piata romaneasca, pana in prezent agentia noastra a dezvoltat si dezvolta in continuuare imagini de produse (ambalaje, etichete, brand-uri etc...) pentru clienti din comuniunea europeana.

Cu un portofoliu destul de bogat agentia noastra este dornica sa dezvolte proiecte de imagine pentru firmele din Romania fiind capabili sa indeplinim toate cerintele clientiilor.

Deasemenea WEB DESIGN MEDIA Srl , ofera si servicii de promovare on-line a produselor si serviciilor intr-un mod interactiv cu clientii dumneavoastra.

Desigur toata lumea stie ca e foarte utila o pagina web de prezentare a firmei sau a produselor dar foarte putini stiu la inceput sau nu sunt informati de functionalitatea unei pagini web... paginile web clasice in care se prezinta produsele sau serviciile sunt inca foarte prezente pe internet dar avand in vedere faptul ca traim intr-o lume foarte dinamica, inevitabil sa creeat dorinta de a actualiza informatiile de pe aceste pagini web cat mai rapid si cat mai usor posibil.

WEB DESIGN MEDIA Srl vine in ajutorul firmelor cu un sistem de management al continutului .... Acest sistem ofera posibilitatea firmelor de a actualiza singuri pagina proprie de internet fara a apela la un programator fiind nevoie doar de cunostinte minime de operare PC

Sistemul oferit de noi este foarte complex si poate fi adaptat orcarui tip de activitate de la prezentare on-line dinamica pana la comert on-line... toate acestea fiind posibile prin serviciile oferite de Web Design Media Srl

Despre Web Design Media

Agentia de Publicitate WEB DESIGN MEDIA Srl, ofera urmatoarele servicii pentru clienti:
- proiectare si dezvoltare Brand
- design ambalaje
- design etichete
- design postere
- design materiale publicitare de prezentare
- Pagini web cu sistem de management al continutului
etc
Agentia de Publicitate WEB DESIGN MEDIA Srl
Str. Parcul Traian Nr.1 ap.6
Oradea - Bihor
Tel/Fax: 0359 335 732
Mobil: 0721 690 751
office@wd-media.com