Sistemul CMS creeaza dependenta, implementandu-se cu succes altor 3 noi clienti!

Oradea - 13 decembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Sistemul CMS promovat si implementat de catre WEB DESIGN MEDIA Oradea cunoscut si sub denumirea de „Pagina Inteligenta” a devenit cel mai eficient sistem pentru toti cei care detin un site sau care sunt in etapa de elaborare.

WEB DESIGN MEDIA SRL a finalizat alte 3 site-uri noi
www.vladeus.ro
www.transilvaniatravel.ro
www.radiancomtur.ro - care au prins viata utilizand sistem-ul CMS, eliminand costuri ulterioare efectuarii unui site static, reusind astfel sa satisfaca cerinta clientului care doreste in permanenta efectuarea de modificari in cadrul site-ului.
Avantajele utilizarii sistemului CMS:
Posibilitatea de a administra simplu si usor site-ul
Editor de texte incorporat asemanator cu MS Word
Adaugare nelimitata de pagini si imagini
Adaugare de formulare on-line
Generator de formulare on-line
Forum
Felicitari virtuale
Newsletter
Motor de cautare intern
Sectiune de membrii
Site map... etc
Posibilitatea de a crea articole “cu termen de valabilitate” adica se poate crea un articol care sa fie vizibil on-line 48 ore, dupa trecerea celor 48 ore articolul va dispare automat sau se poate face sa apara unul nou, care sa ii preia locul etc.
Actualizarea periodica nu va mai necesita interventia unui programator, cu putine cunostite de utilizare a pachetului Microsoft Word reusiti singur sa modificati sau sa adaugati informatiile necesare din orice parte a lumii va-ti afla precum si accesul la casuta postala fiindu-va la indemana doar printr-un singur click.

http://www.wd-media.com/wdm/index.php?aid=34

WEB DESIGN MEDIA prin departamentul de design/grafica pentru ambalaje creeaza imaginea produselor de pe piata Europeana .
Categoriile de produse sunt din game diferite precum: alimentare napolitane, biscuiti, ciocolata, bomboane ; produse fainoase, produse din carne ,bauturi racoritoare , bauturi alcoolice precum si pentru produse chimice ....comunicarea si intelegerea nevoilor atat a clientului cat si a consumatorului fac diferenta pe piata de profil .
O mare parte din clienti nostri sunt din afara tarii dar nici Romania nu ramane mai prejos astfel ca multe companii incep sa inteleaga necesitatea unei design al ambalajului de calitate precum si calitatea tipariturii.

http://www.wd-media.com/wdm/index.php?design-ambalajeDespre Web Design Media

WEB DESIGN MEDIA Oradea multumeste tuturor colaboratorilor si clientilor sai si va ureaza SARBATORI FERICITE si un NOU AN plin de realizari si reusite.
WEB DESIGN MEDIA SRL
Tel: 0359-343 686
Fax: 0359-335 732
www.wd-media.com
office@wd-media.com
office@wd-media.com