LAPP ROMÂNIA a lansat două noi cabluri pentru servo-aplicații pentru piața europeană și nord-americană

BUCURESTI - 16 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

O trăsătură importantă a servo-cablurilor este capacitatea cât mai redusă dintre conductori și pierderea redusă de putere pe cablu. Aceste trăsături permit creșterea lungimii cablurilor de conectare și reducerea pierderilor de putere.
Lapp Kabel Group și Lapp România au lansat, la cea mai recentă expoziție de profil de la Nürnberg, două noi cabluri care respectă aceste principii: ÖLFLEX® SERVO 7TCE și ÖLFLEX® SERVO 728 CY.

Lapp Romania - lansare de noi cabluri

Lapp Romania - lansare de noi cabluri

ÖLFLEX® SERVO 7TCE: Un cablu potrivit pentru mai multe servo-motoare construite de marii producători internaționali, agrementat conform normelor americane pentru aplicații de tip UL TC-ER (pozare neprotejată) și listat pentru aplicații Flexible Motor Supply. Structura internă a cablului este complexă, plecând de izolația conductorilor făcută din polietilenă reticulată, până la mantaua exterioară făcută dintr-un termoplast elastomer. Capacitatea redusă conferită de izolația din polietilenă reticulată permite creșterea distanței dintre servo-controler și motor. Mantaua exterioară conferă rezistență deosebită la uleiuri, radiație ultravioletă și în același timp are o înaltă întârziere la propagarea focului, toate în concordanță cu normele americane.

ÖLFLEX® SERVO 728 CY: Cablu ecranat pentru encoder, potrivit pentru cele mai multe tipuri de encodere analogice sau incrementale provenite de la marii producători mondiali. Izolațiile de conductor sunt realizate din polipropilenă, fapt care conferă capacitate scăzută și permite creșterea distanței între encoder și unitatea de comandă. Cablul este ecranat și are mantaua exterioară realizată din PVC special aditivat, pentru a rezista la uleiuri. Acest fapt îl recomandă pentru aplicații în domeniul ingineriei mecanice (de exemplu, centre de prelucrare în coordonate), pentru pozare fixă.

Despre Lapp Group

Cu sediul central în Stuttgart, Germania, Lapp Group este lider de soluții integrate și produse recunoscute în domeniul cablurilor și tehnologiei de conectare. În prezent, compania numără 3.300 de angajați la nivel mondial, 17 unități de producție, 39 de filiale și 100 parteneri distribuitori. Piața principala a Grupului o reprezintă mașinăriile industriale și sectorul energetic, dar produsele Lapp pot fi găsite într-o gama largă de aplicații, precum petrol și gaze, industria alimentară, industria chimică, industria farmaceutică, energie solară.

Lapp Kabel România vă propune servicii la cele mai înalte standarde: asistență tehnică în scopul alegerii soluției optime pentru maximizarea performanțelor tehnice și minimizarea costurilor; livrare oriunde în lume și livrare rapidă în țară, indiferent de cât de complexe sau speciale ar putea fi cerințele; flexibilitate, pentru a satisface cele mai diverse nevoi.

Date de contact: Lapp Romania
A1 Business Park, Aleea Camilla 11, Unitatea G2, Dragomiresti-Deal, Ilfov
www.lappkabel.ro
Persoana de contact:
Victoria Ghigeanu
Tel: 07374778618
Mobil: 0746176765
E-mail: victoria.ghigeanu@lappkabel.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/web-logistics/lapp-romania-a-lansat-doua-noi-cabluri-pentru-servo-aplicatii-pentru-piata-europeana-si-nord-americana