Daisy Hope organizeaza sambata, 30 iulie, inca un Petadoptathon

BUCURESTI - 29 iulie 2005

Comunicat tip General in Social

In cadrul campaniei "Un caine fara stapan este un caine fara identitate. Adopta unul!", Daisy Hope a organizat un nou "Petadoptathon", eveniment la care sunt asteptati toti iubitorii speciei canine si, mai ales, cei care doresc sa adopte un caine.

Daisy Hope organizeaza sambata, 30 iulie, inca un Petadoptathon

Hei! Nu sunt vagaBOND. Sunt James BOND. Agentul tau de incredere.

Sub sloganul "Nu sunt vagaBOND. Sunt James BOND", evenimentul, de altfel deschis pentru oricine isi doreste un prieten patruped, se adreseaza in special persoanelor care au nevoie de un caine de paza, de un "agent fidel, devotat si mereu in alerta" care sa "functioneze" ca o alarma vie, asigurand astfel siguranta locuintei sau a curtii stapanului: "007. Te pazesc. Ia-ma acasa!".


Pentru a doua oara in Herastrau

Evenimentul se va desfasura sambata, 30 iulie 2005, in Parcul Herastrau (intrarea dinspre Piata Charles De Gaulle, "la Biscuite"), fiind al doilea astfel de eveniment organizat de Daisy Hope in aceasta locatie in acest an. Organizatorii vor sosi in parc la ora 9:30, prin urmare, persoanele care doresc sa-i ajute pot veni de la aceasta ora, desi evenimentul propriu-zis incepe la ora 10:00.


Canicula prognozata va limita durata evenimentului la 4 ore

"Cred ca va fi foarte cald si cateii nu vor rezista foarte mult, asa ca nu vom sta mai mult de ora 14:00, dar sper sa vina multa lume si sa reusim sa gasim stapani pentru cat mai multi dintre cateii care au nevoie de o familie", a spus Raluca Simion, una dintre organizatoarele evenimentrului. "Fiecare astfel de eveniment este o sansa in plus pentru ca orice caine fara stapan sa-si gaseasca unul si ca orice iubitor de animale sa isi gaseasca un prieten de nadejde."

Despre WebBRAIN Design

Portalul Animalutze.COM este proprietatea WebBRAIN Design, agentie web fondata in anul 2000. Obiectivele portalului sunt:

:: Acordarea de sprijin si indrumare pentru persoanele care doresc sa adopte/cumpere un animal de companie;
:: Reducerea numarului de animale de companie abandonate prin educarea viitorilor posesori de animale si prin rubrica "Adoptii", in parteneriat cu Adapostul Daisy Hope (http://www.doghope.ro);
:: Informarea detinatorilor si iubitorilor de animale de companie cu privire la ingrijirea, hranirea, cresterea si bunastarea animalelor de companie.
Alina Sigheti
WebBRAIN Design
RDS: 031/401.64.80
office@animalutze.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/webbrain-design/daisy-hope-organizeaza-sambata-30-iulie-inca-un-petadoptathon