Acado.ro – produse de calitate la preturi acceptabile

BUCURESTI - 27 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Industria produselor cosmetice din Romania este intr-o continua dezvoltare. Romancele au inceput sa puna din ce in ce mai mult accent pe calitatea produselor pe care le folosesc pentru ingrijirea personala si pentru make-up.

Pensule make up profesionale

Pensule make up profesionale

Femeile au sesizat importanta produselor pe care le folosesc pentru ingrijire , astfel ca au inceput sa fie foarte atente atunci cand achizitioneaza accesorii precum pensule machiaj.

Cum sa le folosesti?

Fiecare pensula are o utilitate anume; unele sunt pentru aplicarea fondului de ten, altele pentru pudra, pentru aplicarea tusului sau fardului. Intrebuintarea fiecareia este data de dimensiunea pensulei. Astfel, cele subtiri vor fi folosite pentru pleoape, in timp ce acelea de mari dimensiuni vor fi folosite pentru blush sau pentru aplicarea fondului de ten. Este foarte important sa stim cum sa le utilizam si cand sa le utilizam.

Din colectia unei femei pasionate de machiaj nu trebuie sa lipseasca pensula cu care aplica fondului de ten, pudra, tusul, pensula pentru sprancene si cea cu care aplici rujul.

Cum sa le cureti ?

In primul rand, trebuie sa fii constienta de faptul ca este absolut necesara curatarea pensulelor. Pensulele pot adaposti virusi si bacterii care se transfera la tine in momentul in care pensula iti atinge tenul. Acest lucru poate cauza probleme grave cu tenul. Curatandu-le constant, vei preveni imprastierea microbilor si vei pastra accesoriile in cele mai bune conditii. Curatarea pensulelor trebuie sa se faca cel putin o data pe saptamana. Asta sau iti poti cumpara produse noi de fiecare data.

Unde le depozitezi?

Fiecare accesoriu din gama pensule make up profesionale va trebui sa stea intr-un compartiment separat, ferit de actiunea directa a prafului. Evitati sa le pastrati pe toate in acelasi loc pentru a microbii se pot transmite de la una la alta. Folositi cate un recipient separat, care sa fie inchis ermetic si sa nu patrunda factorilor nocivi sa patrunda in interior. Daca achizitionati tot setul de pensule , acesta va veni insotit de un recipient special in care le puteti pastra si care le va feri de praf.

Acado.ro pune la dispozitia clientilor o gama variata de pensule machiaj, astfel ca oricine isi poate permite sa achizitioneze intreg setul. Pe langa variantele clasice, magazinul online propune consumatorilor un set de pensule eco tools, cu ajutorul carora veti realiza cel mai frumos machiaj. Parul din care sunt confectionate este rezistent si dens, astfel ca cei care achizitioneaza produse de pe site sunt asigurati de calitatea si rezistenta produselor comercializate.

Seturile de pensule pleaca de la 5 articole si pot ajunge chiar la 24 de accesorii profesionale pentru un machiaj de zile mari. Pe langa cele cu forma obisnuita, magazinul online pune la dispozitie si modele ovale. Produsele vin insotite de huse speciale de depozitare, care vor tine praful la distanta.

Despre Acado.ro

Magazinul online comercializeaza produse de calitate superioara, rezistente si durabile. Misiunea acestei platforme online este aceea de a livra clientilor calitate la preturi rezonabile. Principalul obiectiv este acela de a multumi pe deplin consumatorul si de a stabili o relatie de durata cu acesta, bazate pe incredere si respect reciproc. Produsele comercializate de acest magazin online sunt: cosmetice, parfumuri, parfumuri tester si ochelari.

Taguri: cosmeticemachiajingrijiremake uppensule