Catalogul de achizitie, instrumentul de selectie a produselor pentru cumparatorii online

BUCURESTI - 14 decembrie 2016

Comunicat tip General in Tehnologie

Numarul de romani care au acces la internet a crescut considerabil, iar vanzarile dispozitivelor care asigura aceasta conexiune au prosperat in ultimii ani.

Pareri electronice si electrocasnice

Pareri electronice si electrocasnice

Vechile dispozitive sunt inlocuite cu modele din ce in ce mai performante, iar mediul online devine un mijloc eficient de informare si de tranzactionare, pe care il folosesc peste 10 milioane de romani aproape in fiecare zi.

Progresul pe care il inregistreaza noile medii de comunicare accelereaza ritmul vanzarilor si ii incurajeaza pe majoritatea agentilor economici sa isi faca vizibila prezenta pe internet. Astfel, numarul de servicii si de bunuri oferite publicului tinta s-a diversificat considerabil, iar consumatorul obisnuit are la dispozitie o multitudine de alegeri. In tot acest ansamblu, prezenta unor game din ce in ce mai detaliate de bunuri si de oferte devine pentru fiecare client o provocare in a identifica cu precizie care sunt lucrurile ce reusesc sa ii preintampine eficient nevoile cotidiene.

Prin urmare, pentru ca informatia sa fie valida si pentru ca fiecare consumator sa reuseasca sa gaseasca ceea ce are nevoie mai rapid si mai usor, au fost concepute diverse ghiduri de achizitie. Un exemplu este http://redushop.ro, care le ofera romanilor oportunitatea de a analiza cele mai bune produse de pe piata. Categoria de bunuri pe care acest site o aduce in atentia utilizatorilor se inscrie in zona pentru uz casnic sau in zona de electronice si electrocasnice.

Fiecare potential consumator poate sa afle care este cel mai bun fier de calcat si are acces atat la informatii despre branduri cunoscute precum Tefal sau Philips, cat si la marci mai putin renumite pe piata locala, precum Phoenix Gold. De asemenea, ghidul de achizitie ofera detalii importante despre cum functineaza cel mai bun tensiometru sau cel mai eficient GPS.

Pentru persoanele interesate de imaginea lor si de felul in care isi petrec timpul liber, echipa de pe Redushop ofera detalii importante despre cele mai noi optimizari incorporate intr-o bicicleta eliptica si vizeaza cele mai sugestive topuri.

La polul opus, consumatorii interesati de administrarea propriei locuinte pot afla ce sisteme de supraveghere le protejeaza intimitatea caminului, astfel incat raportul calitate pret sa justifice orice fel de investitie. De asemenea, ghidul de achizitie contine detalii despre care sunt beneficiile unor ustensile pentru gradinarit sau pentru bucatarie: de la un top al celor mai bune preturi pentru motocoasele Stihl, pana la care sunt cele mai utile dispozitive pentru felierea si prepararea alimetelor. Totul este descris in detalii care pot face diferenta de la un consumator la altul, furnizand exact informatia necesara pentru ca fiecare sa poata identifica produsul care i se potriveste cel mai bine.

Prin urmare, conceptul in baza caruia functioneaza acest tip de ghid de achizitie preintampina necesitatea consumatorilor de a selecta cele mai bune produse si de a identifica principalele motive care justifica raportul calitate pret. Procesul de cumparare devine mai accesibil si mai usor de efectuat atunci cand fiecarui potential client i se ofera accesul la informatie de calitate, care sa il ajute sa cumpere exact ceea ce corespunde propriilor nevoi.