Ceasurile Michael Kors preferate de catre femei in anul 2017

BUCURESTI - 25 iulie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In anul 1981, cand Michael Kors si-a format un brand, el s-a concentrat in primul rand pe articole de imbracaminte chic si de lux, introducand o gama completa atat pentru femei cat si pentru barbati.

Ceasuri Michael Kors de dama

Dedicate unui stil sofisticat si modern, ceasurile au devenit cele mai populare produse ale brand-ului, fiind de o calitate buna si totodata clasice, care nu ies din preferinetele cumparatorilor.

Atunci cand achizitionam un astfel de ceas este important sa recunoastem originalul de cele contrafacute. Au aparut tot mai multe replici ale originalelor, mai ales ca sunt atat de cerute. Cele mai bune ceasuri ale barnd-ului Michael Kors sunt alcatuite din diverse modele, de la cele metalice, la cele clasice cu curea de piele, iar cei de la InfoCeas.ro vin in intampinarea clientilor cu optiuni sigure despre alegerea unui ceas Michael Kors.

Fie ca este vorba de unul pentru femei sau pentru barbati, exista modele accesibile ca si pret. Printre modelele preferate de femei se numara MK5038 Ritz Tortoise, care a fost lansat intr-o forma inedita, cureaua de broasca testoasa oferind o nota de stralucire prin accentele de cristal si acril, avand un cadran rotund, mecanism quartz si o rezistenta la apa de pana la 165 m. Este un model admirat si usor de asortat in orice perioada a zilei, special conceput pentru femeile indraznete.

Un alt model apreciat este cel MK5039 Ritz Horn datorita culorii neobisnuite, cadranul oferind o nota de eleganta. Aditional, geamul este realizat dintr-un cristal rezistent la zgarieturi sau socuri. Pentru o personalitate nonconformista, Michael Kors pune la dispozitie un ceas negru, clasic si special pentru femeile care iubesc sportul, avand un afisaj cu diferite fusuri orare, fiind evidentiat de stralucirea cadranului. Este vorba de MK5191 Black Dial.

Ceasurile sunt accesorii purtate de catre femei dar si de catre barbati inca de la aparitia accestor tipuri de bijuterii, mai ales ca sunt bine incadrate intr-o tinuta, iar varietatea modelelor permite purtarea unui ceas indiferent de tinuta sau momentul zilei in care optam pentru aceste accesorii.

Cele mai populare ceasuri de la Michael Kors sunt cele cu bratara metalica si cu insertii de cristal de zirconiu pe marginea cadranului, disponibile in diverse culori, precum cea argintie sau culoarea sampaniei, care pot fi usor asortate cu o tinuta casual sau office, dand o personalitate si o eleganta unica fiecarei femei prin modul in care alege sa poarte un astfel de ceas.

Disponibilitatea de a achizitiona astfel de ceasuri este destul de mare, insa atunci cand optam pentru acest lucru, trebuie sa avem in vedere calitatea si originalitatea fiecarui model, acest lucru testandu-se in mare parte in functie de magazinul ales, dar si prin certificatul de autenticitate oferit, fiind o garantie a produsului de valoare. Infoceas.ro isi propune sa aiba cele mai bune recomandari si calitative in ceea ce priveste alegerea unui ceas Michael Kors, atat pentru femei cat si pentru barbati.

Gasiti recomandarile de ceasuri Michael Kors dama chiar aici: http://www.infoceas.ro/ceasuri-dama-michael-kors/.

Taguri: infoceas.ro
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/webdesk-agency/ceasurile-michael-kors-preferate-de-catre-femei-in-anul-2017