Drujba Husqvarna – alegerea ideala pentru suprafete extinse

BUCURESTI - 23 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Uneltele folosite pentru tundere si taiere sunt indispensabile atat pe suprafetele mici, cum sunt gradinile, cat si pe suprafete extinse precum padurile.

Drujba Husqvarna

Drujba Husqvarna

Consumatorii au inceput sa realizeze beneficiile achizitionarii unei drujbe Husqvarna. De la proiecte extinse de taieri de copaci si pana la cele de imbunatatire a aspectului unei gradini sau unei curti, exista multe intrebuintari si beneficii ale acestui produs. Indiferent de intrebuintarea pe care i-o ofera proprietarul, este important ca acesta sa inteleaga cum sa o foloseasca in mod corect si in siguranta, inca de la inceput.

Utilizarea corecta – drujba este un echipament puternic, care vine la pachet cu un set de instructiuni de utilizare, care il ajuta pe proprietar sa invete cum sa il foloseasca in mod corect. Multi distribuitori ofera tutoriale sau chiar cursuri de utilizare a produsului, atunci cand acesta este achizitionat. Este important ca cei care cumpara sa profite de aceste avantaje si sa incerce sa inteleaga inca de la inceput care sunt nuantele si modalitatile diferite de a taia lemn sau alte materiale.

Siguranta – inainte de toate. Deoarece acest dispozitiv taie la viteze foarte mari, este normal ca aceasta viteza sa produca trepidatii. Daca nu este sustinut cum trebuie, ar putea sa cauzeze accidente destul de grave, ranindu-l chiar pe cel care le manuieste. Tot aici, utilizatorul trebuie sa fie atent ca toate acele piese drujba Husqvarna sa fie functionale si inlocuite la timp, in cazul in care ele se strica sau nu mai functioneaza cum trebuie.

Riscuri – inainte de a initia un proiect de taiere a copacilor in padure, proprietarul trebuie sa cunoasca imprejurimile si traiectoria de cadere a copacilor, astfel incat sa asigure siguranta lui, dar si succesul intregii operatiuni.

Verificare – aceasta trebuie efectuata chiar inainte de a initia procesul. Proprietarul trebuie sa se asigure ca totul este pus la punct, inainte de a porni aparatul. Aceasta verificare include toate setarile, butoanele, manerele, ascutimea si tensiunea, elemente care asigura succesul oricarei operatiuni de acest fel. De asemenea, este important ca acesta sa se asigure ca rezervorul este umplut, inainte de a executa orice fel de manevra.

Initierea operatiunii – daca este pentru prima data cand utilizeaza un astfel de dispozitiv, proprietarul trebuie sa inceapa pe o suprafata plana, pentru a fi sigur ca nu isi pune viata in pericol. Aceasta este o conditie de baza care asigura un cadru sigur atat pentru utilizator, cat si pentru cei aflati in jurul lui. Inainte de a incepe, el trebuie sa fie sigur ca frana de lant este cuplata, socul inchis si comutatorul de pornire este setat pe pozitia "pornit".

Pozitia corporala – este esentiala in executarea oricarui tip de manevra, fie ca este vorba despre un teren plan, fie despre unul inclinat. Picioarele trebuie sa fie stabilizate pe sol, astfel incat sa sustina intreaga greutate si posibilele inclinatii si dezechilibre generate de miscarea dispozitivului.

Depozitare – aceasta trebuie sa fie facuta departe de ochii curiosi ai copiilor, care se pot rani daca intra in contact cu ea. De aceea, este ideal sa fie pastrata intr-un loc inchis cu lacat, care o va proteja in acelasi timp de depunerile de praf sau mizerie.

Pentru a intra in posesia drujbei dorite, consumatorii pot gasi distribuitorii oficiali din judetul in care se afla sau in care activeaza. De asemenea, au la dispozitie o lista de produse necesare pentru mai multe tipuri de actiuni si activitati conexe. O sectiune speciala adresata asistentei ofera informatii despre atelierele de service, dar si un set de manuale, ce contin informatii esentiale despre modul de functionare si valorificarea potentialului acestui dispozitiv unic.