Eficienta kitului de sprancene

BUCURESTI - 27 iulie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Sprancenele fac parte din intreaga imagine a fizionomiei, fie ca vorbim despre femei sau despre barbati, acestea se remarca prin forma, incadrand chipul si subliniand privirea.

Acado.ro - Kit Sprancene

Acado.ro - Kit Sprancene

 Forma acestora s-a schimbat de-a lungul timpului. In functie de perioade, tendintele au trecut de la cele subtiri, la cele groase, apoi arcuite. Odata intervenit asupra aspectului natural al sprancenelor, intreaga fizionomiei este schimbata, emanand cu totul si cu totul o alta personalitate.

 

Fiecare femeie cauta diverse solutii pentru a arata cat mai bine, atat in cadrul unor evenimente cat si in viata de zi cu zi, iar specialistii in domeniul infrumusetarii vin cu numeroase solutii si servicii la indemana tututor. Make-up este o tehnica care exista inca de multa vreme, imbunatatita de la o perioada la alta. Produsele folosite pentru infrumusetare sunt diverse, iar realizarea unui machiaj impecabil si de durata se poate realiza atat acasa, cat si intr-un salon specializat.

 

Atunci cand timpul nu este cel mai bun prieten, este bine sa avem la indemana o trusa de machiaj profesionala la care sa apelam in fiecare zi pentru un make-up simplu, dar de efect. Sprancenele sunt printre cele mai importante elemente care completeaza un machiaj perfect, astfel ca tehnicile de aranjare ale acestora sunt din ce in ce mai diversificate. Unerori, natura nu este atat de darnica, asa ca aspectul natural al sprancenelor nu este cel asteptat.

 

Astfel ca, apelam la diverse trucuri pentru a avea sprancene bine conturate si dese, solutia venind chiar de la un kit complet de sprancene disponibil aici http://www.acado.ro/produs/kit-complet-sprancene/ in diverse nuante, pentru a se potrivi fiecarui tip de ten, nuanta a pielii, forma ochilor.

Exista numeroase metode de stilizare a sprancenelor, de la pensare, tundere si epilare, pana la tatuarea sprancenelor, insa unele proceduri pot fi dureroase sau chiar sa necesite o ingrijire mai atenta in comparatie cu aplicarea produselor dintr-un kit de sprancene . Acesta este eficient in momentul in care forma sprancenelor este una bine conturata, iar aplicarea pudrei este doar o etapa din procesul de make-up.

In functie de culoarea tenului, kitul de sprancene este diferit. Pentru brunete se recomanda o culoare inchisa, cat mai apropiata de parul natural sau vopsit. Asa ca, pentru o imagine placuta, culoarea kitului trebuie sa fie cat mai apropiata de par. Folosirea fadrului de sprancene implica mai intai pensarea acestora, conturarea suprafeteti inferioare si superioare, apoi aplicarea fardului optim din kitul ales, folosind ulterior un iluminator pentru un efect de invidiat al sprancenelor.

Tehnica aplicarii unui fard de sprancene este mult mai usor de executat, in comparatie cu cea a tatuajului permanent sau semipermanent, care necesita o ingrijire mai atenta, precum si o refacere periodica a formei sprancenelor. Kitul, in schimb poate fi aplicat numai daca este necesar, fara sa afecteze forma naturala sau cea dobandita ulterior a sprancenelor, avand un rezultat bun in realizarea machiajului, fiind disponibil in variate nuante, perfecte pentru fiecare doamna sau domnisoara.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/webdesk-agency/eficienta-kitului-de-sprancene