Espressoarele de cafea marca Delonghi, ideale pentru preparea celui mai bun elixir energizant

BUCURESTI - 9 decembrie 2016

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Timpul pierdut pentru prepararea cafelei la ibric este redus considerabil cu ajutorul unor espressoare, realizate cu o tehnologie de noua generatie, care a revolutionat intreg sistemul.

Espressoare marca DeLonghi

Espressoare marca DeLonghi

In perioada contemporana, durata de preparare a cafelei este minimizata, iar efectul si gustul sunt desavarsite de acest sistem unic.

Pe piata, se gasesc espressoare de cafea se gasesc sub mai multe forme. Consumatorii pot opta pentru cele cu capsule, care furnizeaza o bautura, in diverse variante, cu arome, lapte sau alte elemente de finete. In felul acesta, utilizatorul se poate bucura de mai multe tipuri de bauturi create dupa conceptul de espresso.

Cele profesionale cunosc de asemenea mai multe variante si functii. Iubitorul de arome poate achizitiona aparatele automate, semiautomate sau pe cele manuale. Presiunea este intr-atat de mare, incat reuseste sa extraga aroma. In general, acestea se gasesc la un pret mai ridicat decat cele prezentate anterior.

Modulele unui espressor de cafea

Presiune – este esentiala pentru ca ea reuseste sa faca diferenta intre un produs de calitate si unul slab. De exemplu, multe espressoare marca Delonghi reusesc sa atinga o presiune ideala, ce are abilitatea de a extrage aroma de baza a cafelei. Acesta este un avantaj consistent, care influenteaza calitatea bauturii.

Capacitatea acestui aparat este redata prin dimensiunea rezervorului. In functie de necesitate, de numarul de consumatori, este stabilita si dimensiunea acestuia. In general, cele mai multe au capacitatea de 1.2 si 2 litri.

Functii – se regasesc in cazul celor automate. Ele pot furniza mai multe tipuri de bauturi, in functie de capsulele introduse. Functia de temporizare este si ea o componenta importanta pentru ca reuseste sa porneasca dispozitivul la o ora stabilita, astfel incat consumatorul sa beneficieze de cea mai buna cafea chiar in momentul in care se trezeste.

Decalcifiere – depunerile distrug in timp piesele acestor aparate. Pentru a le curata constant, acesta trebuie sa fie dotat cu un sistem special, alternativ.

O cafea de calitate necesita o investitie destul de mare. Avantajul acestor aparate este acela ca pot fi folosite atat de persoanele fizice, cat si de firmele de mici sau mari dimensiuni. In acest al doilea caz, in functie de numarul angajatilor, este stabilita si capacitatea de stocare a rezervorului.

Despre Cafestar.ro

Platforma reuneste o comunitate alcatuita din pasionati ai cafelei. Acestia impartasesc intr-un cadru organizat, idei, pareri si articole despre espressoare, cafetiere, tipuri samd. Forumul de discutii permite utilizatorilor sa isi faca recomandari unii altora sau sa ceara informatii suplimentare atunci cand au nelamuriri. Site-ul isi propune sa furnizeze informatii clare si de calitate despre achizitia unui astfel de dispozitiv, despre cafenele, retete de preparare a cafelei si service.

Subcategoriile ofera o viziune si mai nisata a acestei pasiuni, iar categoria de forum reuseste sa interconecteze pasionatii din toata lumea. Dintre cele prezentate, acele espressoare marca DeLonghi sunt dintre cele mai apreciate pentru ca reusesc sa redea cafelei un gust unic, greu de gasit in alte parti. Recenziile prezentate pe site il vor ajuta pe client sa isi faca o parere cat mai clara despre modulele si functionalitatile fiecarui aparat in parte.