Iphone 7, cel mai bun smartphone Apple ?

BUCURESTI - 8 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Iphone 7 a fost unul dintre cele mai asteptate aparitii marca Apple. Fanii acestui brand consacrat s-au declarat mai mult decat incantati de acest produs revolutionar care a intrecut toate asteptarile.

Inlocuire display iPhone 7

Inlocuire display iPhone 7

Apple si-a obisnuit fanii cu produse din ce in ce mai performante, insa Iphone 7 este cu siguranta rezultatul unui concept fabulos care a dus la crearea unui telefon de o calitate superioara. Toti fanii Apple asteptau sa vada ce mai pregateste gigantul Apple dupa Iphone 6S care deja devenise unul dintre preferatele celor care apreciaza calitatea si performanta. Ei bine, Iphone 7 a reusit sa se ridice deasupra vechiului smartphone si sa devina un varf de gama greu de egalat de orice alt smartphone de pe piata.

Imbunatatile aduse modelului Iphone 7 sunt numeroase si incep cu una dintre cele mai bune camere foto aparute pe piata. Imaginile surprinse de aceasta sunt foarte clare, luminile si culorile sunt foarte intense si ofera un aspect foarte natural, iar focus-ul este foarte rapid. Iphone 7 filmeaza 4K, benficiind de numeroase imbunatatiri hardware la capitolul procesare. Telefonul dispune de trei variante de 32GB, 128GB si 256GB. Noua versiune Apple aduce o capacitate de stocare dubla si ofera mai mult spatiu pentru depozitarea fisierelor.

Designul este si el un aspect caruia Apple i-a adus cateva modificari. Pe langa versiunile deja stiute Silver, Gold si Rose Gold, Iphone 7 vine cu alte doua variante extrem de rafinate, Black matte si Jet Black. Designul minimalist Iphone 7 aduce o carcasa de doar 3 mm grosime si un ecran de 5 inch in fata si spate.

Elegant si pretios, Iphone 7 este un element de seama care sta drept marturie a luxului.

Forma ramane cuboida si pastreaza tiparul clasic Apple care este extrem de atragator. Telefonul nu pastreaza in totalitate aspectul predecesorului. Marginile sunt mai curbate si denota grija pentru detalii de care Apple da dovada intotdeauna. Nota de originalitate vine din partea butonului Home fald care este mult mai rapid si mai practic. Senzonul care inlocuieste butonul vibreaza la atingere si ofera senzatii inedite utilizatorilor. Sa speram ca aceste imbunatatiri il vor ajuta sa nu se numere printre display-urile de iPhone inlocuite cel mai des. Mai mult, Apple a decis sa renunte la jack-ul pentru casti si a redus spatiul, facand din orificiul destinat cablului de alimentare un spatiu comun folosit si pentru casti.

De departe trasatura care il face atat de dorit este performanta. Procesorul extrem de rapid ii ofera telefonului posibilitatea de a se misca impecabil. Rapid si functional, Iphone 7 ofera o performanta si o autonimie superioara altor modele. Rezistenta la apa este o alta caracteristica a noului model. Iphone 7 rezista la o adancime de 1 metru sub apa aproape 30 de minute, iar acest lucru nu afecteaza deloc calitatea ecranului. Displayul Iphone este unul dintre avantajele unui smartphone de exceptie. Spectaculos si revolutionar acesta afiseaza culorile cu o claritate de invidiat, chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

Fie ca sunteti fan Apple sau nu, este imposibil sa contestati valoarea superioara a noului smartphone Iphone 7, un produs care si-a depasit detasat competitorii de pe piata in ceea ce priveste capacitatile sale. Designul, performantele tehnice si versatilitatea fac din Iphone 7 un smartphone Apple de succes.